Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba?
Kívánom nőként a szexet, de egyszerűen mindenkiben a hibát keresem.
Társkereső nem jön be, mert minden 2. kérdés az, hogy mennyire vagy nyitott szexuálisan.
Élőben megint nem találkozok olyan férfival, akire azt mondanám, hogy igen, ővele elmennék 1-2 órára.
Én vagyok túl válogatós?
#9 te valójában nem dugipajtit keresel, hanem barátság-extrákkal kapcsolatot. Ennek megfelelőek keress.
A net meg tele van szeméttel is, idővel majd lesz rutinod, hogy kiszűrd a homokból az értéket. Mindegy milyen felületen próbálkozol, a jelentkezők 99%-át kiszórhatod csuklóból. Kis tapasztalat és pár alapszabály s könnyen megy.
Ha azt várod úgymond elcsábítsanak, udvaroljanak... az nem feltétlenül a dugipajti kategória! S ahhoz - már megbocsáss - neked is le kell valamit tenned az asztalra, ha az "alfahím" kategóriára pályázol. Nem, nem attól alfahím valaki, hogy puccos autója, kacsalábon forgó villája van, hanem hogy van kisugárzása, megnyerő a személyisége, jól tud kommunikálni, határozott de nem erőszakos, jól tud kommunikálni, egyszerre udvarias és kicsit csibész = tud csajozni (ergo tud válogatni).
"Mindenkiben a hibát keresem" "Bennem van a hiba?" 🤣🤣🤣
Amúgy lehet rosszul állsz az egészhez, valahogy így a másiktól várod a dolgot.
Tudom.
Éltem együtt férfival.
De lehet az a baj, hogy mindenkit hozzá mérek. Pedig el kell(ene) fogadni, hogy egyik sem lesz olyan mint ő volt.
#15 ja kérlek, ha a múltat még nem zártad le magadban addig nem fog menni.
T'dod ha valaki állandóan a múltba néz az s.ggel megy a jövőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!