Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Minden partnereteknek tudtok legalább csikló orgazmust okozni? Lehet bennem van a hiba, de nekem nem megy, se magamnak csinálva, se partnerrel.(2 férfival voltam eddig). Mindkét partnerem tapasztal volt. N
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 20:24
1/10 anonim válasza:
Akkor ideje lenne nőgyógyászhoz fordulni, de egy szakember segítsége mindenképp ajánlott. Az efféle orgazmushiányt hívhatják frigidségnek, amit akár érzelmi sérülés is kiválthat, úgy mint pl gyerekkori trauma vagy effélék.
2/10 érdeklődő35 válasza:
Egy olyan partnerem volt, akit a csiklós nem hozott lázba, de ujjazástól nagyot élvezett
3/10 anonim válasza:
Eddig igen. Ujjazásra és csikló nyalásra minden nő elmegy.
4/10 anonim válasza:
A nők orgazmusa bizonytalan, mivel szaporodáshoz nem kell, így meglehetősen véletlenszerű, hogy kinek milyen lehetőségei, képesége alakul ki.
5/10 anonim válasza:
2-es ezt megcáfolom. Lehet én vagyok az egyetlen de ujjazástól és a nyalástól még soha nem volt orgazmusom sőt utóbbit nem is preferálom. Viszont ha orál van akkor szívesen csinálom a páromnak.
35N
6/10 érdeklődő35 válasza:
5# nem megcáfolsz, Te másként szereted.🙂
Bár az tény hogy volt 2gy olyan partnerem (nem kapcsolatnak mondanám) aki visszautasította, hogy elélveztessem, bármi módon viszont kérte a Nagyon kemény fenekelést...
7/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mindenkinek tudok-e, de eddig mindenkinek tudtam.
8/10 anonim válasza:
Ha magadnak se tudsz, akkor mástól ne várd el. Először ezt kell megoldani.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem várom el. Kiváncsi voltam mások tapasztalataira. Kérdeztem a partneremet is, és ő is azt mondta mindenkinek sikerült orgazmust okoznia.
2023. júl. 16. 08:09
10/10 anonim válasza:
Eddig még mindenkinek és aki állította, hogy nem megy neki a hüvelyi, arra is rácáfoltam idővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!