Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Minden partnereteknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Minden partnereteknek tudtok legalább csikló orgazmust okozni? Lehet bennem van a hiba, de nekem nem megy, se magamnak csinálva, se partnerrel.(2 férfival voltam eddig). Mindkét partnerem tapasztal volt. N

Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Akkor ideje lenne nőgyógyászhoz fordulni, de egy szakember segítsége mindenképp ajánlott. Az efféle orgazmushiányt hívhatják frigidségnek, amit akár érzelmi sérülés is kiválthat, úgy mint pl gyerekkori trauma vagy effélék.
2023. júl. 15. 20:30
 2/10 érdeklődő35 ***** válasza:
37%
Egy olyan partnerem volt, akit a csiklós nem hozott lázba, de ujjazástól nagyot élvezett
2023. júl. 15. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Eddig igen. Ujjazásra és csikló nyalásra minden nő elmegy.
2023. júl. 15. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
A nők orgazmusa bizonytalan, mivel szaporodáshoz nem kell, így meglehetősen véletlenszerű, hogy kinek milyen lehetőségei, képesége alakul ki.
2023. júl. 15. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

2-es ezt megcáfolom. Lehet én vagyok az egyetlen de ujjazástól és a nyalástól még soha nem volt orgazmusom sőt utóbbit nem is preferálom. Viszont ha orál van akkor szívesen csinálom a páromnak.

35N

2023. júl. 15. 22:18
 6/10 érdeklődő35 ***** válasza:
53%

5# nem megcáfolsz, Te másként szereted.🙂

Bár az tény hogy volt 2gy olyan partnerem (nem kapcsolatnak mondanám) aki visszautasította, hogy elélveztessem, bármi módon viszont kérte a Nagyon kemény fenekelést...

2023. júl. 15. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom, hogy mindenkinek tudok-e, de eddig mindenkinek tudtam.
2023. júl. 16. 00:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadnak se tudsz, akkor mástól ne várd el. Először ezt kell megoldani.
2023. júl. 16. 00:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem várom el. Kiváncsi voltam mások tapasztalataira. Kérdeztem a partneremet is, és ő is azt mondta mindenkinek sikerült orgazmust okoznia.
2023. júl. 16. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:
34%
Eddig még mindenkinek és aki állította, hogy nem megy neki a hüvelyi, arra is rácáfoltam idővel!
2023. júl. 16. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!