Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők akiknek nincs hüvelyi orgazmusuk! Ti örülnétek ha a párotok/partneretek meglepne benneteket egy drágább, páros csikló vibrátorral?
Azért páros mert egyrészt a pasi is tudja állítani az intenzitást a távirányítóval, másrészt mert bár alapvetően a vibrátor vékonyabb felét a hüvelybe kell behelyezni és a másik fele hajlik vissza a csiklóra, egy pénisz is könnyedén befér mellé (így van kitalálva)...
Így a vaginális behatolás kevésbé lenne egyoldalú.
Ha nem is hüvelyi, de orgazmusotok így nektek is lehet közben, talán könyebben és intenzívebb mintha kézzel vagy egy olcsó vibrivel lennétek izgatva, míg a pénisz bent van...
Én férfiként nem nagyon tudok olyan indokot, ami miatt ez esetleg rossz ötlet lenne.
De hátha Ti tudtok ilyet is, kiváncsi vagyok a véleményeitekre.
Előre is köszi!
Szia!
Én örülnék neki, már csak azért is, mert gondolt rá, hogy megoldja a "problémát".
Meg szerintem amúgy is jó ötlet egy vibrátor.
Nem. A hüvelyi lényegében csikló orgazmus, csak valakinek belülről is ingerelhető.
Szóval csinálja a csiklómon a kezével/nyelvével. Nem kell semmi egyéb eszköz.
Én nagyon örülnék. Alapból nyitott vagyok a játékokra, és az is plusz pont hogy a férfit érdekli az egész annyira hogy utánanéz a dolgoknak és talál megoldást a problémára!
Azért azt mondom inkább kérdezd meg őt erről az ötletről, sokan sajnos idegenkednek a segédeszközöktől, játékoktól. A magyar szexuális kultúra még mindig az elsötétített függönyös, kurvás szexshopok színtjén tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!