Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire megváltozott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire megváltozott a világ, vagy mindig is voltak, akik 13-14 évesen lefeküdtek egymással? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

[link]

Egy rendkívül régi fórumot böngésztem, ahol a beszélgetések többsége még a 2000-es években zajlott. Számos kommentet elolvastam, és teljesen megdöbbentett, amit láttam. Sokan arról számoltak be, hogy már 13-14 évesen nemi életet éltek. Őszintén szólva, nem értem, hogyan történhetett ez meg, hiszen a saját környezetemben ilyesmivel még nem találkoztam.

Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon ezek az emberek milyen társadalmi háttérrel rendelkeztek. Egyesek esetleg nehezebb körülmények között nőttek fel, míg mások talán egy teljesen eltérő értékrendet követtek. Nem szeretnék elhamarkodott következtetéseket levonni, és semmiképp sem tekintek magam felsőbbrendűnek, de mindenképpen elgondolkodtatott a jelenség.

Én magam keresztény neveltetésben részesültem, és szeretném a házasságig megőrizni a szüzességemet. Megnyugtató számomra, hogy a baráti körömben is vannak, akik hasonlóképp gondolkodnak – egyikük ráadásul ateista! Úgy tűnik, hogy az értékrend nem kizárólag vallási meggyőződés kérdése, hanem egyéni döntés is.

tegnap 17:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
#19 hàt nemtudom miről beszélsz. Egy csomó 14-15 éves kis brokkolifejűt làtok lànyokkal rollerezgetni és valszeg nem csak azt csinàljàk együtt 😄
ma 05:50
 22/26 gabor49 ***** válasza:
100%
mindig is volt és lessz is egyébként ez mindenkinek a magánügye
ma 05:56
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Unokahúgom most 8. osztályos, olyanok mennek ott hogy....

Mesélte van pár lány aki nem, de már 7. osztályban is ment sokaknak a szex, van 4 lány az osztályukban akinek 25-30 közötti barátja van.

Megy a pia, cigi, füvezés stb....

ma 11:06
 24/26 anonim ***** válasza:
80%

2008-ban voltam 14 éves

A legtöbb osztâlytársam már nem volt szűz még a fiúknál is volt mindig óvszer .és azért mi lányok is sokat dumáltunk de volt hogy hallottuk a fiúkat sztorizgatni szóval igen elképzelhető hogy igaz a cikk . Én még a szalagavatón is szűz voltam

Szóval a többi lányhoz képest elég későn vesztettem el már majdnem 19 voltam

N

ma 12:57
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

'70-es évek fia vagyok, már az általánosban volt 1-2 lány aki nem volt szűz, s ment sutyiban dohányzás, sőt belenyaltunk a piába is. Rendszeresen verte akkor tiniként mindenki és naná, hogy dugott volna ha lett volna rá lehetősége.

Mégsem lett egyikőnk sem sorozatgyilkos, sem ámokfutó, sem bűnöző - s nem lett prosti azokból a lányokból sem akik korán kezdték a pasizást testileg is.

ma 13:09
 26/26 anonim ***** válasza:
87%

Én 17 évesen vesztettem el ami szerintem teljesen normális volt akkor bár jó páran cikiztek emiatt, de engem ez nem zavart akkor különösebben.

Régen nehezebben derült ki ha valaki már 14 évesen csinálta.

ma 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!