Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk miert nem tudtok puncit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk miert nem tudtok puncit nyalni rendesen?

Figyelt kérdés
Illetve miert kell kulon kervenyt benyujtani hozza? Mert az nem allapot hogy fel perc allat elme gy azt nezhetem az uncsi darazsfeszek fejet egesz hatralevo nap

febr. 8. 21:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
70%

Barátnőm kezdetben nem akarta, mert kellemetlenül érezte magát, hogy ott a fejem és nyalogatom. Én kéregettem, belement végül. Nagyon nehezen ment el, sok idő volt, nyelvem és mindenem teljesen elfáradt. De végül megérte kitartani:)

Azt mondja egyébként jól csinálom, viszont néha nem sikerül elmennie. Azt mondja magának se tudná, nem érzi úgy. Ugyan volt amikor tévedt, de tényleg van olyan, hogy nem vagy nagyon nehezen tud. Sokszor ugyan az a technika nem is működik, mint előző alkalommal. Hiába nyaltam már sokszor, nem tudtam megfejteni. Csak próbálkozok aztán jelzi/mondja mi a jó vagy nem jó neki.

De én neki bármikor csinálom, feltétel nélkül akár, de azért szeretem ha viszonozza. És a viszonzás az nem szopás, amúgy se élvezem annyira.

De szerintem azért senki nem hibáztatható, mert valamit nem csinál jól az ágyban. Lehet előző partnernél más volt jó. Én ilyen esetben inkább azt a felet hibáztatom, aki nem képes tárgyalni róla vagy más igényeit meghallgatni és tenni érte. Ha valaki nem tud róla, hogy rossz, akkor javítani se fog rajta, meg kell beszélni. Ha meg nem nyitott rá, akkor az már más téma...

febr. 10. 08:54
 32/37 anonim ***** válasza:

56é F

Egy hónapja elkezdtem egy Excellben írni a lányokat nőket az életem során.

Nos 187 - nél tartok, ebbe volt mindenféle.

De egy biztos, szinte mindegyikre emlékszem részletesen és eszméletleneket élveztek nyalástól, ezt tudom.

Érzékiség, finomság, így kell kezdeni sokáig, az eredmény szépen belecsurog a tenyerembe, miközben masszírozom belülről ujjal. Ráérősen, nem kapkodva, önzetlenül. Ez a titok.

Ennyi.

febr. 12. 07:17
 33/37 anonim ***** válasza:
Rendeseeen? Ha élvezésig nyalok az nem elég?
febr. 12. 07:41
 34/37 anonim ***** válasza:

32. folyt.

Hát sokszor nem elég. Nagyon leheletfinoman folytatni kell és újból jön az orgazmus, aztán még és még. Én mindíg ezt csinálom. És nyugi, ő is meg fogja oldani utána, hogy nekem brutál jó legyen.

febr. 12. 07:45
 35/37 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon be kell hogy jöjjön a csaj,és fontos hogy milyen a sexuális kisugárzása, és legyen gusztusom kinyalni. Kevés csajt tudtam jól nyalni, mert nem olyanok voltak.
febr. 19. 19:09
 36/37 anonim ***** válasza:
Nálam alap a puncinyalás, eddig nem igazán panaszkodtak sem az időtartamra, sem a nyelvtudásra. Ha a nő igényli aktus után is benne vagyok, még akkor is ha benne mentem el. Bár már találkoztam olyan nővel aki azt mondta, hogy ő utálja ha nyalják, undorító dolog. De nem vagyunk egyformák, valaki szereti, valaki nem.
febr. 22. 08:36
 37/37 anonim ***** válasza:
Én soha nem találkoztam olyan lánnyal, akit nem lehetett kellemesen elnyalni min. 30 percig. Ha egylány nem akarja, az azért van, mert az adott pasi nem tud érzékien nyalni, csak orgazmuscentrikus reszelés lesz belőle. Azt meg nem nagyon szeretik a lányok.
febr. 22. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!