Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk miert nem tudtok puncit nyalni rendesen?

Én pl egyszerűen nem szeretek pncit nyalni, és azt se szeretem amikor a csaj leszop. Egyszer kipróbáltam és csaj is szopott már le, de egyik sem volt különösebben jó.
Nem mindenki szereti, el kell fogadni. Keress olyat aki szívesen megteszi.

Népszerű témák:
Anime Autó Budapest Cigaretta Csomag Egyetem Facebook Film Fizetés FOXPOST Főiskola Futár GLS Iskola Kormányablak Könyv Magyarország Munka Packeta Pénz Posta Regisztráció Rendelés Sorozat Szállítás Tanulás Ügyfélkapu Vásárlás Vinted Zene

AZt meglehet kérdezni hogy a csajok miért nem tudnak szopni.
Nagyon kevés az aki tud és jól csinálja.
AMikor a derekát vagy a tövét huzgálja , rángatja le is konyul nekem.
Vagy egyszerűen csak sietni akar .

Alapból van tehetsége vagy inkább késztetése hozzá a férfiaknak, ahogy a nőknek is a szopáshoz. Viszont ez csak az alap, a többit tanulni kell. Mi a jó a nőnek, milyen jelei vannak, hogy élvezi, mikor fog elélvezni, ilyenkor ha lehet minél közelebb vinni hozzá a nőt úgy, hogy ne érje el az orgazmust, aztán mikor megnyugodott kicsit, akkor újra csúcs közelbe vinni és mikor már tényleg készen van, akkor elrepíteni a csúcsra. Ez nem könnyű, főleg úgy, hogy sok nő nem hajlandó kommunikálni róla.
És ugyanez a gond a szopással is. Sokan arra mennek, hogy minél előbb "kivégezzék" a pasit, aztán megvannak róla győződve, hogy ők mekkora szexistennők, mert gyorsan sikerült. Hát nem.

Hát olvasgatva ezeket, leírnám, hogy soha nem lesz jó "tudásból". Vagy van hozzá érzéke, vagy nincs. Rá kell érezni, hogy az adott lánynak, nőnek épp hogy a legjobb és ezt nem lehet tanulni, különben csak reszelés lesz belőle.
Szóval olyannal nem szabad együtt lenni-maradni, aki nem érez rá mi a legjobb. Én pasiként sem maradtam olyan lánnyal együtt, akivel nem volt jó, vagy nem szopott úgy jól, ahogy nekem a legjobban esik.
Ilyen egyszerű az élet sztem. Nincs ezzel semmi gond, csak akkor, amikor belemagyarázzuk, hogy nem baj, majd alakul, meg majd megváltozik mellettem stb stb. Soha nem fog.
Én meg imádok nyalni, jó sokáig.
56é F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!