Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk miert nem tudtok puncit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk miert nem tudtok puncit nyalni rendesen?

Figyelt kérdés
Illetve miert kell kulon kervenyt benyujtani hozza? Mert az nem allapot hogy fel perc allat elme gy azt nezhetem az uncsi darazsfeszek fejet egesz hatralevo nap

febr. 8. 21:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Én pasiként nem is értem, hogy miért nem szeret valaki nyalni....

Persze vannak akik nem szeretnek őket így kell elfogadni...

Eddig még nem volt panasz a 'nyelvtudásomra'....

febr. 9. 07:25
 22/37 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
febr. 9. 07:28
 23/37 anonim ***** válasza:
62%
Micsoda egy elkényeztetett, önző p…tsa vagy te. Ezzel az ólajtó szájaddal ajánlom, hogy szopni is tudj rendesen, ha már mindenkit így dehonesztálsz. Kinek is kell ilyen nő, Istenem…
febr. 9. 08:13
 24/37 anonim ***** válasza:
45%

Én tudok,sőt!

Eddig,akikkel voltam,kb minden nő azt mondta,s láttam,éreztem is,hogy ez igen!

Egy szingli pasi

febr. 9. 08:32
 25/37 Oldfire ***** válasza:
Mi fiúk is kérdezhetnénk a lányoktól. Miért nem tudtok rendesen szo...ni? Hányszor kell elmagyarázni mit csináljatok?
febr. 9. 08:49
 26/37 anonim ***** válasza:
20%

Én tudok.

Sőt dugni is.Volt hogy évek múlva is kerestek feleséggé lett barátnők...

febr. 9. 08:51
 27/37 anonim ***** válasza:
20: Tanulni szerintem nem a nyalást lehet, hanem a nők jeleit értelmezni és az alapján "finomhangolni" a technikát.
febr. 9. 08:52
 28/37 anonim ***** válasza:
Azért mert nem fogalalkoznak azzal amit éreznek is a csajokból, hogy mennyire jó vagy épp máshova kellene érinteni a nyelvét. Pont le van ejtve. Amatőrök
febr. 9. 08:57
 29/37 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell általánosítani 😁

Én imádok nyalni akár viszonzatlanul is, mert élvezem ahogy élvezi a partner amit nyújtok neki😁

Ez nem ajánlat, csak megjegyzés😊

febr. 9. 23:06
 30/37 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk a kérdés túl általános, ez igaz.

De az is igaz, hogy a pasik 80%-a kb tényleg nem tud finoman, kellemesen nyalni. Ezt nagyon sok nő mondta nekem. A baj nem az, hogy bunkók, hanem hogy nem a játék és érzékiséggel közeledés a cél, hanem a célirányos nekifutás, illetve reszelés.

De a fordítottja is igaz, a lányok, nők közül is kevesen tudnak absz. finoman érzékien szopni. Nagyon sok csak bekepja és bólogat, mint a limba :-). És igen, ha valaki már réen volt nővel, így is elélvez tőle és azt hiszi a lány, hogy hú de milyen jó volt neki.

Szóval a vége az az, hogy a pasik is és a nők közül is nagyon de nagyon kevesen képesek az érzékiséggel játszva az orgazmusig juttatni a másikat.

febr. 10. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!