Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk miert nem tudtok puncit nyalni rendesen?

Én pasiként nem is értem, hogy miért nem szeret valaki nyalni....
Persze vannak akik nem szeretnek őket így kell elfogadni...
Eddig még nem volt panasz a 'nyelvtudásomra'....

Én tudok,sőt!
Eddig,akikkel voltam,kb minden nő azt mondta,s láttam,éreztem is,hogy ez igen!
Egy szingli pasi

Én tudok.
Sőt dugni is.Volt hogy évek múlva is kerestek feleséggé lett barátnők...

Nem kell általánosítani 😁
Én imádok nyalni akár viszonzatlanul is, mert élvezem ahogy élvezi a partner amit nyújtok neki😁
Ez nem ajánlat, csak megjegyzés😊

Mondjuk a kérdés túl általános, ez igaz.
De az is igaz, hogy a pasik 80%-a kb tényleg nem tud finoman, kellemesen nyalni. Ezt nagyon sok nő mondta nekem. A baj nem az, hogy bunkók, hanem hogy nem a játék és érzékiséggel közeledés a cél, hanem a célirányos nekifutás, illetve reszelés.
De a fordítottja is igaz, a lányok, nők közül is kevesen tudnak absz. finoman érzékien szopni. Nagyon sok csak bekepja és bólogat, mint a limba :-). És igen, ha valaki már réen volt nővel, így is elélvez tőle és azt hiszi a lány, hogy hú de milyen jó volt neki.
Szóval a vége az az, hogy a pasik is és a nők közül is nagyon de nagyon kevesen képesek az érzékiséggel játszva az orgazmusig juttatni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!