Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lányként miért csak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányként miért csak az idősebb pasik izgatnak szexuálisan?

Figyelt kérdés

Az velem egykorú, vagy akár pár évvel idősebb fiúk nem érdekelnek. Nem tudok úgy nézni rájuk, csak max barátként.

Kb 30-40 az a korosztály aki igazából bejön. De miért van ez? Nem a pénz vagy anyagiak vagy ajándekok érdekelnek nem ezért tetszenek.

ma 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te mennyi idős vagy?
ma 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Az emberek nem egyformák, van aki a kövér, más a sovány nőkre gerjed. Ízlésnek hívják a dolgot. Nem kell még értened az okait (a tudat alattidban van), fontosabb hogy elfogadd magad! Élvezd az életet, túl rövid ahhoz, hogy a vágyainkon rágódjunk, inkább meg kell élni :)
ma 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Hányszáz privit kapott vajon a kérdező? :D :D
ma 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Kb mint nálam. 35 leszek holnap. Korombeliek egyaltalan nem a 20as csajok és az 50es nők . 34f
ma 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Teljesen normális dolog.

Yoni masszázst kaptál már?

ma 15:02
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem ismerkedési céllal írtam a kérdést. 63db levelet kaptam eddig. 🤦🏼‍♀️

Pár napja voltam 16. Van valaki aki tetszik, de még nem volt senkim. Nem merek nagyon közeledni felé, félek hogy kinevet mit akarok tőle. 😔

ma 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Sejtettem hogy kapásból mintha egy tál forró vislit dobnának az arcodba úgy elárasztanak privivel :D

Amúgy valóban kétesélyes, nekem kifejezetten tetszene. sőt volt is ilyen hogy 16 éves csajszi konkrétan beközölte hogy egyszer dughatnánk.

Csak aztán hamar elhajtottam, mert vamszeg csak az agyam húzta. Komolytalan volt.

De a pasik másikfele meg megijed, meg a társadalmi elvárások szerint hárít pedig tetszene neki.

Annyit tanácsolok, hogyha elkezdesz jeleket adni neki, és vevő rá, akkor ne szórakozz vele, vagy csináld rendesen, vagy sehogyan se!!!

ma 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!