Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi nettó 400e és egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 400e és egy új suzuki swift már elég egy ilyen nőhöz?

Figyelt kérdés
[link]
ma 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Kevés lesz az oda
ma 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Barátnőm szerintem szebb. Akkor jöttem össze vele mikor munkanélküli voltam. :D
ma 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Havi nettó 400 már egy önálló élethez se elég lassan.
ma 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Te tudnál randizgatni havi 400ból ember?

Vagy mindig séta lenne a program mert az ingyenes?

Csóró palikkal szerintem nem áll szóba.

ma 20:39
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
új szalon swift 6,1m tól indul. Megnézem ,hogy ezt hogy spórolod ki a havi 400e-ből, úgy hogy még meg is élsz mellette.
ma 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Párom 400 körül keres és 20 éves autója van. Ettől a nőtől azért némileg szebbnek gondolom magam, pedig én se vagyok egy modell...
ma 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Ez a nő kb annyit tett le az asztalra hogy VAN, van egy szerencsés alkata hogy nincs durván elhizva, de látszik azért hogy különösen nem is erőlteti meg magát. Kisminkelve szép az arca, hangsúlyozom a gyengébbek kedvéért: kisminkelve, és ennyi, ha férfi lenne ugyanezekkel az adottságokkal a kutyának nem kéne /mármint a nőknek/. Mivel nő igy totál körberajongják a simp-ek, egó az egekbe és erről a férfiak tehetnek hogy már az ilyen nők is elszálltak maguktól.
ma 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:
27%
Amúgy meg roma vagy elromásodott falusi magyar (proli) kinézete van.
ma 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
Ez már a nők nagy részéhez elég kevés. Talán vidéken találsz egy két pénztárost vagy gyári munkást.
ma 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
45%

Istenem

Kép alapján hallom a tajszolasat 😂

ma 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!