Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ha szereti valaki az anált,az meleg?
Most nemrég láttam egy ilyen kérdést s én is kíváncsi lettem.
N/F mi véleményetek? Akit vonz ez hogy análisan is "elégítsen" ki egy nőt abban van homoszexuális hajlam?

Te is mást adsz a számba, mint amit mondtam.
Én azt mondtam, hogy mindenki maximum a maga véleményét ossza meg. De a "többségre" hivatkozni fals, nem lesz ettől nyomósabb egy személyes vélemény.
Ha valaki csak azzal tud súlyt adni a szavának, hogy az "én"-t kicseréli "mi"-re, az pont semmit nem ér.
És ilyet tőlem nem látsz. Én arra reflektáltam, hogy röhejes a kategórikus kijelentés, miszerint a "nő _nem_ élvezeti", valamint rámutattam, hogy az illető még saját anatómiájával sincs képben. Ennyi történt, nem több.

Én pedig megint elmondom, hogy attól, mert mást cáfolsz, mint amit én mondok, a tényleges szavaimmal még nem tettél semmit. Ez így kevés lesz, babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!