Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy meleg vagyok?
Nem öltözködök úgy, mint egy meleg vagy egy páva, sőt semmi ilyesmi.
A pasikat gyerek korom óta rühellem, mint a sz*rt, ha tehetem kerülöm is őket és mindig is csajokkal barátkoztam egész életemben.
Arról nem is beszélve, hogy volt már egy jó pár barátnőm eddigi életemben.
Akik meg ilyet állítanak rólam, azok meg verték már egymás előtt, kóstolták a saját spermájukat, állandóan a sérójukkal vannak elfoglalva, szörtelenítik a testük stb. Persze a odalent meg a hónaljam én is szedem, de csak mert úgy jobb tisztán tartani, meg a csajok sem szeretik a dzsungelt :D
Tehát WTF? :D
25F vagyok
Mindig is ilyen voltam, de csak általánosban hallottam először azt, hogy emiatt melegnek hívtak. :D
Tehát azért, mert nem bírom a pasikat, ezért azt hiszik, hogy titkon szeretem őket? Ez csak szerintem épületes nagy baromság?
5-ös
Na ilyenekről pont nem szoktam velük beszélgetni.
De miért lenne fura az, hogy valaki javarészt nőkkel beszélget? Ugyan olyan emberek, mint a pasik, csak fizikálisan térnek el. Ettől még nem lesz meleg az ember.
7-es
Nem vettem fel a gesztusaikat, elhiheted. Sőt, undorodom az olyan pasiktól, akik úgy viselkednek, mint a csajok.
Mikor látsz néhány mostani srácot, akik arról beszélgetnek, hogy hogyan lövik be a sérót, milyen arckrémet használnak, stb. Nagyon viccesek :D Még a nő ismerőseim szerint is szánalmasak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!