Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös punci az igénytelenség jele ?
Egy csajjal beszélgetek és küldtünk egymásnak képeket
Szőrös a puncija
Szerintetek akkor igénytelen a lány ?

Számomra az igénytelenség jele ha nem közvetlenül együttlét előtt zuhanyzunk.
Na meg a dohányzás.

Szerintem sem igénytelen, amíg tisztán tartja.
Nekem mondjuk a csupasz a személyes kedvencem, de mondjuk egy kis borosta vagy fazon is tud szexi lenni.

A szeméremszörzet megléte vagy részleges/teljes eltávolítása egyéni preferencia, ízlés kérdése.
Igénytelenség meg például az, ha a leány (vagy legény) kinyomja a barna macit, felhúzza rá a tangát, és tusfürdős-vizes lemosdás nélkül éli tovább a napját. Oké nyilván nem mindig tudja az ember megoldani, de van akinek eszébe se jut.
Na ezek az igénytelenek. Meg akiknek retkes a körmük 🤮
(Egyedülálló férfi)

Nem tudom , szerintem a mai viszonylatok és elvárások alapján , ha valakinek szőrös oda lent , főleg ha természetesen bozontos az már igénytelenségnek számít !
Ami nem az egész nőre értendő , hanem csak oda lent re .
Volt dolgom nekem is már szőrös puncival és hát , nekem nem jött be, de mihelyt csupasz lett , máris megőrültem érte .
De kinek mi tetszik , mi jön be ?
Izslés kérdése .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!