Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakori a tini felnőtt szex? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori a tini felnőtt szex? Valamiert nagyon sokan oda vannak az ilyen dolgokert, es emiatt vagyok erre kivancsi. Ha mar itt tartunk, aki ilyeneket nez vagy olvas az ezt a témát miért élvezi?

Figyelt kérdés
jan. 31. 20:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Mindig a legtájékozatlanabbak a legmagabiztosabbak.

Amúgy arra milyen fogalmat használsz, aki 6-8 éves, nemileg éretlen gyerekekre gerjed?

febr. 1. 12:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Olvasnál utánna kedves 7-es! 14 felett ha 99 évessel fekszik le és mindketten akarták is LEGÁLIS!
febr. 1. 15:19
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

A 14 éves is némileg éretlen te barom.

______

Utánaolvastam, papa. 14 év a beleegyezési korhatár két 18 év alatti személy esetén.

Javaslom, ne erre hivatkozz, mert sittre vágnak, és ott te leszel beavatva.

febr. 1. 15:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
13-as rosz hírem van !Baromi rosszul tudod vagy az értő olvasás nem megy neked! 18 éven aluli személy LEGÁLISAN közösül 12 év FELETTIVEL és 14 évet betöltött LEGÁLISAN SZEXEL 18 év FELETTIVEL! Mindkét esetben közös megyegyezés kell és onnantól nem büntethető!
febr. 1. 16:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

13

Egy 14 éves lány nem menstruál? Nincs melle? Nincs fanszőre? Nem maszturbál? Nem szexel? Te melyik bolygón laksz?

És tényleg kevered a szezont a fszommal. 14-99 között bárki bárkivel legálisan dughat. 12-14 év közöttiekkel viszont csak 18 alatti szexelhet. Ez a szabályozás nyilván ahhoz alkalmazkodik, ha egy 13 éves lány meg egy 14 éves fiú mondjuk pettingel, a srácot ne érje retorzió.

febr. 1. 16:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Chuck Berry: Sweet Little Sixteen (1958)

Neil Sedaka: Happy Birthday Sweet 16 (1961)

LGT: Ő még csak most tizennégy (1973)

Billy Idol: Sweet Sixteen (1986)

Akik ezekre bulikáztak, „papa”, mind pedofil állatok voltak, mi? 🤣Egyáltalán hogy adhatták ki ezeket a bűncselekményes popsongokat anno?

febr. 1. 16:50
 17/21 anonim ***** válasza:
17%

"Egy 14 éves lány nem menstruál? Nincs melle? Nincs fanszőre?"

És neked amikor már elkezd nőni egy kislánynak a melle, vagy az első pihe megjelenik, akkor "nemileg érett"?

Ti tényleg betegek vagytok.

Mondanám, hogy egyszer a ti lányotokra vesse ki a hálóját egy ilyen kéjenc, de egyfelől a gyerekkel szemben lenne rossz, másfelől, ilyenek, mint ti, inkább ne szaporodjanak.

"Nem maszturbál? Nem szexel?"

Nem, képzeld, az értelmesebbje nem kefélget 14 évesen. B@szdmeg, 8.-os általános iskolás kislányokról beszélsz, te beteg állat.

febr. 1. 17:41
 18/21 anonim ***** válasza:
65%

Most elhiszem, hogy nagyon kemény feldolgoznod a valóságot, de egy 14 éves lány az esetek 95 százalékában biológiailag már alkalmas a szaporodásra. Az, hogy a testi fejlettségéhez képest hol tart mentálisan, megint más tészta.

Az első pihék 14 évesen már 1986-ban se volt igaz, ma meg már 10 évesen kezdenek szőrösödni a gyerekek.

Egy kérdés: te 14 évesen még gyerek voltál? Barbiztál meg én kicsi pónimat néztél? Vagy popklipeket, és plázában lógtál divatos cuccok után, és a fiúkat nézegetted?

Nagyon durván a saját indulataid és nézeted vezérel, valamit kellene ezzel kezdened.

febr. 1. 17:56
 19/21 A kérdező kommentje:
Otos kedves pedokam ahogy te foglalmazol ha nekem nem hiszel hogy a tinédzser az 12-16 es pont. Egyebkent meg attol meg mert felteszek egy ilyen kerdest miert vagyok pedofil?!tudom te valoszinuleg olyan lehetsz, aki egesznap ul otthon es veri a poreszra aztan odafekszik a dagadt nojehez es alomba sirja magat, szoval emiatt ezt elnezem neked. Egyebkent ha en pedo vagyok egy ilyen kerdes miatt(ugy hogy a kerdesemben kerdeztem azt is hogy ezt miert elvezik az ilyen emberek tehat ebbol lehetett volna kovetkeztetned arra hogy en nem vagyok ilyen), akkor az osszes ember az aki peldaul ugyvedkent ilyen esetekkel dolgozik nem?
febr. 1. 18:47
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Egy 14 éves lány meg egy 44 éves férfi szexkapcsolatában nem a pedofília a probléma, mert annak kórtani és büntetőjogi kritériumai sem állnak fenn (a pedofília egy súlyos mentális betegség, amiről amúgy annyira se tehetsz pedofilként, mint mondjuk dohányzóként egy benned kialakuló daganatról, így egészen addig nem is büntethető, amíg elkövetésben nem nyilvánul meg a betegséged). A gond azzal lehet, hogy egy 14 éves, kiforratlan személyiségű lány nincs pariban egy 44 éves férfivel intellektuálisan, így az utóbbi könnyen manipulálhatja.
febr. 2. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!