Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Munkahelyi szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi szex?

Figyelt kérdés
Szerintetek a nők vágyai közt is szerepel? Egy visszahúzódóbb,férjezett nő is gondolhat ilyen kalandra?
ma 16:56
 1/9 kis kolbász ***** válasza:
100%

De még mennyire ☝️

A férjezett, elhanyagolt nők általában a leg huncutabbak. 🤫

ma 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Volt, kolléganővel párszor, de munkahelyen csak leszopott (out of office volt más is). Ő volt kezdeményezőbb, látszólag szürke kis egér volt, de nagyon foglalkoztatta a szex.
ma 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Mindenhol vannak cafkák...
ma 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen munka társam
ma 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A fantáziák 90%-ában az jelenik meg akit ismersz. Ettől még nem fog a nők többsége félrekúrni a melóhelyen.
ma 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Persze benne van a fantáziámban. Csak épp negativan.

Pl tetszik a meloban az egyik pasi neha flörtölünk is meg stb.

De belegondolok néha ha behuzna a munkahelyi WC be full kiábránditana aztan bevagná hatulrol lihegne es végez töröl kimegy, hát nekem undorito az egész.

Szoval szexre valahogy nem vágyom vele pedig van kemia de tuti nem lenne jo vele a szex.

Akkor se ha elvinne vmi hotelbe.

Es nekem kéne oralozni meg rajta ugrálni.

Szoval.

Marad a flört kemia de legalabb nem kell lesz.pnom es nem tud igy kiábranditani:)

ma 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem soha nem volt olyan munkahelyem. Kolléga mesélte, hogy a ruhagyárban a karbantaró a varró lányokat sorra levarrta...
ma 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Az inkább csak kényszer, ha nem megoldott a helyszín.
ma 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt 1x egy munkahelyi kapcsolatom.Egy ideig csak beszélgettünk,kávéztunk,aztán egyszer munka után átjött az irodámba,és az asztalon támaszkodva szexeltünk.De aztán utána inkább nála folytattuk,kirúghattak volna érte mindkettőnket.

Fél évig tartott.

Na ő kimondottan visszahúzódó nő volt,viszont nagyon csinos.

ma 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!