Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/7 anonim válasza:
Az EÜ meg a Rendőrség egy hatalmas nagy orgia.
Amúgy nekem a Miskolc megyei Kórházban volt kalandom. Éjszakás műszakos nővért keféltem meg. Térdműtét előtti estén. A férje külföldön volt.
4/7 anonim válasza:
Minden munkahelyen megesik ilyen kaland.Seholsem nézik jó szemmel,de az eü-ben súlyosabb következményekkel jár.
6/7 anonim válasza:
Dolgoztam ilyen helyen. Ha arra gondolsz, hogy férfibeteggel, az rendkívül ritka. Viszont ami egyáltalán nem az, hogy a nővérek az orvosokkal csinálják.
7/7 anonim válasza:
Manapság nem hallani semmit, viszont a volt főorvos és a betegszállító is mesélt érdekes történeteket, hogy mik voltak az azóta megszűnt nővérszállón és a főorvos hogy dugott meg mindenkit a raktárban.
Mostanában még éjszaka se történik semmi, a betegek között se hallani semmi szaftosat, talán 10 éve történt, hogy a pszichiátrián nem figyelt az éjszakás és teherbe esett egy beteg egy másiktól.
Ma már nincs nővérszálló, a legutolsó raktár is dugig van mert minden helységből kórtermet kellett csinálni, és annyit kell dolgozni éjjel is, hogy senki se akar dugni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!