Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az igazság abból hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igazság abból hogy az első szex fájhat szűzként ha nem megfelelő a partnerem?

Figyelt kérdés

jan. 30. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
A fokozatosság, a ráhangolódás szerintem nagyon fontos. Lehet túl lenni rajta az első alkalommal "dúr bele" módon, de az biztosan csak negatív módon lesz emlékezetes!
jan. 30. 17:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
igaz, főleg ha nagy és vastag van neki
jan. 30. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Ki leszel lyukasztva. Ezt lehet fokozatosan és óvatosan is csinálni meg durván is. Ha jól csinálják akkor állítólag kicsit fáj csak. Elő is lehet ujjazni két ujjal. Ha ott beleférnek a durvább mozdulatok az élvezetbe akkor állítólag könnyebben repes be a szűzhártyának nevezett gyűrű alakú lebeny.
jan. 31. 02:58
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Sok múlik az aktuális partneren mennyire figyel ràd,mennyire figyelmes,mennyire segît ellazulni

Egy tapasztalt fèrfi sokat segîthet

jan. 31. 06:00
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egy hölgy mesélte,hogy 10 évesen vesztette el egy majdnem felnőtt férfival.

És rögtön 2x is csinálták.

Nem gondolom,hogy másodjára is azért mert fájt volna neki...

Igaz szerintem akkor még kb azt sem fogta fel mi történik vele de nagyon nem mélyedtem bele.

Én fiúként eddig 3 szűz lánnyal voltam, senki sem számolt be fájdalomról.

Persze nálam alap volt a nyalás stb

jan. 31. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Sok igazság van benne. Én 3lánynak vettem el a szüzességét, az elsőnek még anno 19évesen. Én is vele vesztettem el, túlságosan is izgultam, kapkodtam is kicsit, vastagabb is a farkam, a lány pedig nagyon szűk volt, szóval nagyon fájt neki sajnos, nem maradt meg jó élménynek. Másnap szakított is velem.

A másik kettőnek már 29évesen vettem el, akkor már tapasztalt voltam és türelmes, mindketten nagyon élvezték.

jan. 31. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!