Mi a véleményed erről a cenzúráról? Ezek azt hiszik, nem jut el a megfelelő helyre az igazság?
2022. júl. 24. 18:24
1/9 anonim válasza:
Ezzel a rasszista szöveggel nem lenne népszerű az EU-ban.
2/9 Fsms válasza:
Sajnos nagyon tágan értelmezhető, és veszélyes tartalmat is lehet mögé érteni. Pl. Nekem nagymamám szlovén volt, akkor most kevert fajú vagyok? Nem értem miért van erre szükség?!
3/9 A kérdező kommentje:
Nem meri vállalni a beszédét, akkor minek mondta? Melyik korban él, ha szerinte nincs akkora információ áramlás, hogy azt hiszi ezt megakadályozhatja? Teljesen elment az esze?
2022. júl. 24. 18:35
4/9 anonim válasza:
4: nyilván a barna és egyéb emberekre gondolt, nem a fehérekre, a magyarok is eleve kevert fajta ugye, sok benvándorlás, keveredés volt nálunk
Viki a fehér felsőbbrendűségben hisz a jelek szerint.
5/9 A kérdező kommentje:
De miért kell ezt letagadni az EU előtt?! Vállaja ha már ilyen nagy pofájú! Egy másik országba mászva meri ígyis elmondani? Ennek tapsikolnak?
2022. júl. 24. 18:46
6/9 anonim válasza:
7: nyugodj meg, el fog jutni az EU-hoz. Az itteni követségek elküldik haza a teljes szöveg fordítását, ez a munkájuk, hogy figyeljék az itteni fejleményeket. Az EU vezetők nem Dajcstomitól fognak informálódni, mert tudják, hogy ő hazudik.
7/9 anonim válasza:
A szavazói legalább negyedét kiábrándult jobbikosok adják, akiket meg akar tartani 2026-ban is. Ha jól keveri a kártyáit, akkor a MHM sosem lesz több párszázezres minipártnál, tehát nem kell a baloldaltól és a szélsőjobbtól egyszerre tartania. Ő maga a szélsőjobb.
8/9 anonim válasza:
Mondjuk azon jót röhögtem, hogy a KDNP-t nem tekinti koalíciós partnerének.
Szóval a Semmilyen Zsóti féle gittegylet szerinte is csak egy virtuális alakulat.
9/9 anonim válasza:
Sajnos igaz. Az újbalosok kezdték, hogy beimportálták Európába a komplett harmadik világot, az ezzel szembeni kritikát pedig ellehetetlenítették a rasszista kártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!