Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi az igazság? Ha párt akarok magamnak akkor keresni kell vagy majd jön magától a megfelelő időben?
Életem párjait akkor találtam meg, mikor istenesen beleszartam mindenbe és eleresztettem azt a gröcsöt, feszültséget, amit maga a társkeresés okoz.
Ettől függetlenül, 30as férfiként elkezdtem azt érezni, hogy kifutóban vagyok az időből is, látszik is rajtam, hogy öregszem, szóval át kell állnom arra, hogy tegyek is érte.
Neked max megfelelően kell szűrnöd a jelentkezőket.
Szerintem ez csak úgy működik, hogy találkoztok valahol, spontán alakul. Szerencse kérdése, jókor kell lenni jó helyen, sors, ki minek tekinti. Erőltetni, célzottan keresni nem lehet, mert abból jó eséllyel az lesz, amit említettél, hogy csak begyűjtöd a random nem neked valókat.
Ugyanakkor érdemes azt is belátni és elfogadni, hogy nem mindenkinek jön össze...
véleményem szerint....
Ha semmit nem teszel akkor nem is lesz lehetőséged megismerni senkit!
Ha csak sík látókörrel elmész dolgozni és haza, nincs kikapcsolódásod, nem jársz el otthonról sehová csak vásárolni, és nem vagy emberek között, sőt neten sem ismerkedsz akkor várhatod mert bazira nem fog jönni senki sem.
Egy minimális lehetőséget meg kell teremteni arra, hogy úgymond megtaláljanak!
Ha nincs hol megtaláljanak az emberek akkor nem lesz senkid.
5 éve voltam fent egy társkeresőn, már nem is jártam fel minden héten, csak pár hetente, blogokat olvasni, nem is leveleztem senkivel. Lemondtam a kapcsolatról.
A férjem meg regisztrált, azon a héten rám írt, 2 hónap múlva találkozzunk, 1 évre rá megkért.
Szóval nekem csak úgy jött, mikor már nem számítottam rá, ő meg tett érte. Nincs egy örök recept sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!