Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők annyira utálják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők annyira utálják a farok képeket, akkor miért….?

Figyelt kérdés

Voltam fent “normál” társkeresőn ahol a kutya nem írt vissza, szinte mindegyik csaj úgy törölt/tiltott hogy meg se nézte a profilom.

Nem rég regeltem olyanra ahol a legtöbben nemi szerves képeket tesznek fel a nők/férfiak is.

Tettem fel felsőtestes és farok képet mérőszalaggal 😅 és bizony sokan írtak rám főleg párok, hogy dugjam meg előtte a párját/feleségét (ebből a legtöbb) vagy 3.-nak száljak be, de egyedülálló fiatal lányok is írtak.

Egyébként átlagnál nagyobb és vastagabb a farkam, testre sem nézek ki olyan rosszul ezek szerint.

Szóval ha nem számít a méret meg lenézik azokat akik farok képet tesznek fel akkor miért kerestek sokan?

tegnap 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fizetős oldalakon mindenkinek írnak. Ha majd dugás is lett akkor jöhetsz újra okoskodni... 😄😄😄
tegnap 17:17
 12/13 anonim ***** válasza:
#10 a partnerkeresőkön is férfit keresnek a nők nem csak két lábon lévő phaszt. S mivel nagy a bőség zavara, így még jobban fognak szelektálni - s nem a farokméret alapján válogatnak. Sok nő alapból kukázza a próbálkozót ha farokképet lát a profilján bárhova feltöltve.
tegnap 17:34
 13/13 A kérdező kommentje:

11.

Nem fizettem. Egyébként szinte minden társkereső fizetős, hogy tudj mindent használni.

Van még a Vágyaid app ott is van prémium de teljesen használható ingyen is. Lehet írni és ha visszaír korlátlanul lehet beszélni utánna.

tegnap 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!