Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők annyira utálják a farok képeket, akkor miért….?
Voltam fent “normál” társkeresőn ahol a kutya nem írt vissza, szinte mindegyik csaj úgy törölt/tiltott hogy meg se nézte a profilom.
Nem rég regeltem olyanra ahol a legtöbben nemi szerves képeket tesznek fel a nők/férfiak is.
Tettem fel felsőtestes és farok képet mérőszalaggal 😅 és bizony sokan írtak rám főleg párok, hogy dugjam meg előtte a párját/feleségét (ebből a legtöbb) vagy 3.-nak száljak be, de egyedülálló fiatal lányok is írtak.
Egyébként átlagnál nagyobb és vastagabb a farkam, testre sem nézek ki olyan rosszul ezek szerint.
Szóval ha nem számít a méret meg lenézik azokat akik farok képet tesznek fel akkor miért kerestek sokan?
Ismerem az oldalt, a helyzet ugyanaz mint máshol. Ahol farokképet látnak ott csuklóból offolják a pasit (sőt több ki is írja ha ilyet lát a reglapok automatikus tiltás/törlés).
A magukat párnak írók 99.99%-ában a pasi tag kezeli az oldalt és nem lesz ott semmiféle találka csak képkunyerálás. A farokképre reagáló magukat szóló nőnek vallók mögött többnyire meleg pasik vannak.
Ha nem hiszitek próbáljátok ki. Nem az a valós hányan írnak, hanem az hogy mennyi randit hoztál össze. Egyik oldalon sincs farokképem (nem is lesz, mert nem készült, s nem is fog) mégis jópár találkozóm volt már az említett szexrandiról is.
Nem a farok képpel van gond
Hanem azzal hogy kéretlenül küldik
Vagy a helló szia után egyből .vagy nem is ír semmit hanem egyből bele vágja a pofádba hogy nesze tessék itt a fszom..
Alpáriság és bunkóság és a kombinációra való alkalmatlanságot jelenti
Ergo nem akarod megismerni és nem akarsz vele dugni .
Az az oldal ami meg olyan Az erről szól ott nyilván megvan a miértje ki mit keres
Szóval érted
N
9.
Igen én is így gondolom. Profilon ott vannak a képek, nem küldözgetem kéretlenül. Akit érdekel megnézi ennyi. De alap, hogy ilyen oldalra olyanok járnak akik ezt keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!