Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 felé haladok,még semmilyen tapasztalatom nincs nővel?
Figyelt kérdés
Ha némi pénzért igénybe veszek nőktől szolgáltatást akkor mégjobban lefognak nézni a nők?tegnap 18:58
1/9 anonim válasza:
Ma már mindenki minden miatt lenéz mindenkit (vagyis bármi miatt-ez egy ilyen ország/világ)-szóval lehetnél alfa milliárdos, akkor is lenne, aki fikázna.
2/9 anonim válasza:
Ne mondd el nekik hogy neha ku*vázol és nem tudják meg
3/9 kis kolbász válasza:
A tapasztalatlanság kevésbé cink, mint a qrvázás.
4/9 anonim válasza:
Nő vagyok és nekem a prostihoz járás kevésbé cink, mint a tapasztalatlanság.
Egy negyvenes férfi már ne rajtam akarjon gyakorolni. Inkább tegye meg fizetősnél, tegyen szert ott némi önbizalomra, tudásra. Kifejezetten kérni is lehet, hogy tanítsa meg a nő erre-arra.
6/9 anonim válasza:
#5 Nem, csak már volt dolgom ilyen férfivel és nem akarom még egyszer. Neki sem jó, mert általában azt se tudja, mihez kezdjen és nekem se, mert nincs benne mit élvezni. Csak a maradék önbizalma megy el tőle. Szerinted miért volt az, hogy a múlt században kézen fogta apa a kamaszfiút és elvitte a bordélyba?
7/9 anonim válasza:
Ha nincs senkid, miért ne járhatnál prostizni, és közbe ott tanulsz is miközben dugsz? Komolyan írom. Hasznos+kellemes. Ők is emberből vannak, ha kérsz tőlük tippeket (vagy lgalább is a normálisabbjaitól) semmi baj se lesz.
8/9 anonim válasza:
Gondolkozzatok már reálisan b@sszus.
Elmész prostihoz párszor,szerzel tapasztalatot,és ami még fontosabb,önbizalmat!!!
A prosti nem fog lenézni,inkább örül,hogy nem rongálod szét/kérsz extrém dolgot stb.Megértő is lesz,nyugodtan mondd el,hogy szűz/tapasztalatlan vagy.
Segíteni fog.
A pénz a lényeg nekik,meg hogy ne legyél bunkó és ápolatlan.A többi nem érdekli őket.
Aztán tapasztalattal,önbizalommal felvértezve nekiállhatsz csajozni.
Ja és a prostis élményeidről kussolsz.
9/9 anonim válasza:
Már miért kéne nekik arról beszámolnod, hogy voltál prostiva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!