Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalatotok van tornász lányokkal?
Amatőr szinten tornász voltam, az egyesületből 3 csajjal jöttem össze (2 közülük ma is ismertebb). A "futómű" általában perfect 10 kategória (álomszép, tökéletes fenék, hozzá feszes, izmos combok) mellben viszont gyengék. Semmi különlegességük nincs. A hajlékonyság lehetne, de hidd el, ha ez a "munkád", a szabad programaidat nem szívesen töltöd ki ugyanezzel.
Szexben semmi extra. Sőt. Egyikük gyakorlatilag semmi reakciót nem mutatott, olyan volt, mintha tortúraként élte volna meg és csak elviselte volna az egészet, annak ellenére, hogy Ő maga volt a kezedményező.
Személyiség; amíg amatőr szinten művelik a dolgot, addig szerények, de van bennük valami büszkeség, hogy Ők tornászok (ez mondjuk egyébként a fiúkra is erősen jellemző, annyival kiegészítve, hogy van akinén túzásba kerül egyfajta feminim jellem - nem b*zi, csak kicsit nőies). Azok akik profibbak lesznek, elismertek, azok túlságosan ráfeszülnek a dologra. Ilyenkor kiveszik belőlük a vidámság az az igazi kislányos báj és túlságosan a sportra fókuszáló, morcos arcú, elszánt és a sportág iránt elkötlezett nők lesznek. Az egészhez hozzátartozik, hogy - lévén pontozásos sportágról van szó - a torna gyakorlatilag kéz a képzben jár a részrehajlással és az igazságtalansággal. Ami miatt egyébként én is inkább eltávolodtam ettől a sporttól Ez megtöri az embert, kiöli (főleg a lányokból) a felszabadultságot. A huszon éves tornászok mentálisan teljesen padlón vannak és sosem tudnak onnan már igazán felállni. Ez szinte az élet területén mindenre rányomja a bélyegét. A hétköznapokra, a kapcsolatokra (párkapcs, család, rokonság, barátok) és a szexulaitásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!