Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha kiderülne hogy a csajotok kb 100 pasival szexelt 22 éves korára?
Figyelt kérdés
Elmondjam neki vagy jobb ezt eltemetni?
( Egyetem első évében igy kerestem pénzt, illetve voltak egyéjszakás kalandok)
tegnap 17:43
31/35 kyoman válasza:
Semmit. Engem izgatna. Attól még ugyan olyan csaj mint a többi
32/35 anonim válasza:
Az eltemetést felejtsd el. Ez ki fog derülni és inkább tőled tudja meg most, mint hogy 10 év múlva 2 gyerek után valakitől...
Ezen a téren is legyél őszinte azzal, akivel ismerkedsz. Lesz olyan, akit nem fog zavarni.
34/35 anonim válasza:
Házát.
Engem zavarna.
Vagyis csak komoly kapcsolatban.
Ha tetszik ha nem,bele átfut az agyamon,hogy mi van ha beteg leszek,kiesik valamennyi pénz akkor majd úgy pótolod?
Nyílván elfoglalva nemet mondasz de ezt nem lehet tudni.
Én már ezt a gondolatot sem tudnám elviselni egy házasságban.
Persze csak egy sima kapcsolatban pont nem érdekelne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!