Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok, ha kiderülne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha kiderülne hogy a csajotok kb 100 pasival szexelt 22 éves korára?

Figyelt kérdés

Elmondjam neki vagy jobb ezt eltemetni?

( Egyetem első évében igy kerestem pénzt, illetve voltak egyéjszakás kalandok)

tegnap 17:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Megdugnám még 1x,és pá.
tegnap 18:18
 12/35 anonim ***** válasza:
95%

Azonnal kivágnám. Én teljesen megértem, hogy vannak nők, akiknek ha minden kötél szakad, kénytelenek így pénzt keresni. Teljesen okénak tartom az egyéjszakás kalandokat, szexkapcsolatokat ha nincs éppen párkapcsolat. De az, főleg az a tudat, hogy az egyetemi éveid alatt futószalagban mentek át rajtad a f.szok pénzért, és még ezen kívül nyomattad az egyéjszakásokat.. ne haragudj, nekem ilyen nő nem kellene. Abból meg már kinőttem, hogy egy feszes test legyen a mindent eldöntő.

24f

tegnap 18:30
 13/35 Noren1989 ***** válasza:
100%

Kiskolbi: Kérdező leírta virágnyelven, hogy prosti volt...

Kérdező: nálam off az ilyen nő.

tegnap 18:56
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőn ez látszik. De ha valahogy mégse venném észre és kiderülne, egyértelműen kukáznám.
tegnap 19:01
 15/35 anonim ***** válasza:
34%
Nem muszáj elmondani,majd ha megtapasztalja hogy tapsolni tud a pinádban rájön magától is hogy ott bizony már sokan megfordultak.
tegnap 19:31
 16/35 anonim ***** válasza:
35%
15. Még jó, hogy a pina nem így működik. Inkább az lesz a gáz, ha vki aki fizetett neki szexért vhogy véletlen elmondja a pasijának. Szóval jobb ha szól.
tegnap 19:33
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Hánynék egyet, és ott hagynálak
tegnap 19:51
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég troll szagú a kérdés, pláne hogy egy lány ír ki ilyesmit. Azért ehhez bátorság kell:) ha esetleg mégsem vagy troll, nos...

Ha jól értem van barátod, akinek épp készülsz elmondani a múltaddal kapcsolatos kétes erkölcseid.

Azt javaslom, próbáld meg óvatosan megközelíteni a témát, finoman adagolva. Arra készülj fel, hogy valószínűleg nem fog pezsgőt bontani a hír hallatán, sőt!

Ha szerelmes beléd, ezzel lelkileg nagyon össze is tudod törni, de inkább törjön össze és álljon a sarkára, minthogy eltitkolnád előle a mocskos kis múltad:)

A fiúk sokfélék. Van, akit nagyon zavar már 1-2 korábbi partner is (én is ide tartozom), de van aki még örül is a tapasztalatodnak, mert valószínű nagyobb élményt tudsz okozni. De olyat még sosem hallottam, hogy egy pasi 100 korábbi partnernek örült volna.

Ezzel nem megbántani akarlak téged, de én hiána vagyok szűz, ha te lennél az utolsó nő a világon, akkor inkább szüzen halnék meg. Más egy élet alatt nem szexel annyit, mint te az egyetemi évek alatt. Ennyi partnernél már könnyen lehet, hogy elkaphattál valami betegséget is. Az ilyennel egy pohárból még inni sem szabad..

Ha igaz amit magadról írtál, olyan messziről kerülnélek el, amilyen messziről csak lehet! Elhasznált "termék" vagy.

tegnap 20:40
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elég kevés pasi tudná elfogadni. Vagy hallgass róla örökre ha elbírja a lelkiismereted vagy mondd el neki most, hogy legyen lehetősége dönteni. De ez esetben jó eséllyel nem lesz ebből kapcsolat.
tegnap 21:07
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért rossz lenne úgy kapcsolatban, hogy hazudik a másik. De ezt elviselni is rossz. Jó nehéz helyzetbe tetted magad ezzel. Remélem összejött legalább egy lakás.
tegnap 21:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!