Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha kiderülne hogy a csajotok kb 100 pasival szexelt 22 éves korára?
Elmondjam neki vagy jobb ezt eltemetni?
( Egyetem első évében igy kerestem pénzt, illetve voltak egyéjszakás kalandok)
Azonnal kivágnám. Én teljesen megértem, hogy vannak nők, akiknek ha minden kötél szakad, kénytelenek így pénzt keresni. Teljesen okénak tartom az egyéjszakás kalandokat, szexkapcsolatokat ha nincs éppen párkapcsolat. De az, főleg az a tudat, hogy az egyetemi éveid alatt futószalagban mentek át rajtad a f.szok pénzért, és még ezen kívül nyomattad az egyéjszakásokat.. ne haragudj, nekem ilyen nő nem kellene. Abból meg már kinőttem, hogy egy feszes test legyen a mindent eldöntő.
24f
Kiskolbi: Kérdező leírta virágnyelven, hogy prosti volt...
Kérdező: nálam off az ilyen nő.
Nekem elég troll szagú a kérdés, pláne hogy egy lány ír ki ilyesmit. Azért ehhez bátorság kell:) ha esetleg mégsem vagy troll, nos...
Ha jól értem van barátod, akinek épp készülsz elmondani a múltaddal kapcsolatos kétes erkölcseid.
Azt javaslom, próbáld meg óvatosan megközelíteni a témát, finoman adagolva. Arra készülj fel, hogy valószínűleg nem fog pezsgőt bontani a hír hallatán, sőt!
Ha szerelmes beléd, ezzel lelkileg nagyon össze is tudod törni, de inkább törjön össze és álljon a sarkára, minthogy eltitkolnád előle a mocskos kis múltad:)
A fiúk sokfélék. Van, akit nagyon zavar már 1-2 korábbi partner is (én is ide tartozom), de van aki még örül is a tapasztalatodnak, mert valószínű nagyobb élményt tudsz okozni. De olyat még sosem hallottam, hogy egy pasi 100 korábbi partnernek örült volna.
Ezzel nem megbántani akarlak téged, de én hiána vagyok szűz, ha te lennél az utolsó nő a világon, akkor inkább szüzen halnék meg. Más egy élet alatt nem szexel annyit, mint te az egyetemi évek alatt. Ennyi partnernél már könnyen lehet, hogy elkaphattál valami betegséget is. Az ilyennel egy pohárból még inni sem szabad..
Ha igaz amit magadról írtál, olyan messziről kerülnélek el, amilyen messziről csak lehet! Elhasznált "termék" vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!