Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tágabb, nagyobb hüvelyü nők ha nem működik a szex egy átlag méretű férfival akkor mindig csak ő lehet a hibás ?

Kérdező! Ez a kérdés valaha engem is foglalkoztatott. Van is erről egy sztorim:
Elöljáróban annyit, hogy egy kis faluban élek. Itt a fiatal lányok mindenkivel is dugnak:D nagyjából számon lehet tartani, hogy ki kivel szexel.
Még annó általánosban osztálytársam volt egy lány, akit gyerekkora óta ismerek. Jól emlékszem, nem volt egy kapós lány a tizenéves kora közepén sem, amikor is hobby szinten idősebb pasikkal feküdt össze. Konkrétan beszéltem azzal a férfival, aki elvette a szüzességét, és azt mondta, hogy a felesége is sokkal szűkebb, pedig már 3 gyereket szült. Többé le sem feküdt vele.
A fiatalabb fiúkat is kipróbálta ez a csajszi, akik az én haverjaim voltak. Persze, hogy beszámoltak az élményről:D de bárkinek is volt dolga vele, mint azt mondták, hogy olyan érzés volt, mintha kb a semmit dugnák. 4 ujj akkor is befért neki, ha nem volt felizgulva.. Ilyen 15-16 centivel semmire nem ment nála az ember, hiába volt alig 17 éves a csaj. Szerencsére nekem eszem ágában sem volt lefeküdni vele, de tudom, hogy nem mondott volna nemet. Tetszettem neki, de őszinte leszek, nekem sem lett volna kedvem harangozni benne..
Aztán egyszer csak váratlanul egy orvosi rendelőben beszélgetni kezdett velem egy idősebb bácsi, aki mint kiderült rohadtul perverz😂, és a csaj apja, de sosem nevelte a lányát.
Az öreg elmondta, hogy a lány anyja olyan tág volt, hogy elélvezni is csak úgy todott benne, hogy hason fektette és keresztbe tette a lábát. Így született meg a csaj. Szóval ott leesett nekem, hogy a tág p*nci bizony genetika.
Gyorsan rá is untak az itteni fiúk erre a lányra. Tartós kapcsolata sosem volt. Egy idő után mindenki dobta őt, mert bármit csináltak vele, neki semmi sem volt elég.
Elég magas is volt mindig a korához képest. 180centi körüli és fiúsan sportos.
Asszem erre mondják, hogy fehérmájú:)

Én teljesen átlagos pénisszel mindíg a nagy vagy óriási puncijú lányokra buktam.
Imádom nyalni a nagy puncikat, ujjazni, vibrátorozni és masszírozni. Nem szeretem, ha a farkamat nagyon szorítja valami, így nagyon is élvezem dugni a nagy, tágas puncikat. Sőt perverzióm, hogy ha bejön a csaj, még a szőr sem zavar a puncin, sőt felizgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!