Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nôk,lànyok, ki hàny èvesen dugott elôször nagyobb farkú férfival? (20+)
Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 16:21
4/8 anonim válasza:
#3: jó lesz az max 17-nek is, elhisztek minden centit.
5/8 anonim válasza:
16 centi volt és vastag, de szerintem az már bőven a “nagyobb” kategória. Utána volt 18 centis is több, ott pedig már voltak problémák is. Aki szerint a nőknek csak a 20+ centi elég, az nem sok nőt láthatott életében.
6/8 anonim válasza:
Lemérted nekik minden aktus előtt kicsim, vagy honnan tudod? Tolómérő volt nálad? Csak szólok, 16 centit is elhisztek 18-nak.
8/8 anonim válasza:
25 évesen 18 cm volt neki.
Honnan tudom? 3 évig voltunk együtt. Szexuális téren életem legjobb 3 éve. (Igen számít a méret) 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!