Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tágabb, nagyobb hüvelyü nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tágabb, nagyobb hüvelyü nők ha nem működik a szex egy átlag méretű férfival akkor mindig csak ő lehet a hibás ?

Figyelt kérdés
Ugye vannak olyan nők akiknek a hüvelye nagyobb így átlag feletti méretet igényel a szexben, na meg ugye a férfi is jobban érzi a tágabb hüvelyt nagyobb mérettel. Ha mondjuk összehoz a sors egy férfival akinek nem kicsi a mérete, de nem is nagy hanem átlagos és nem élvezitek vele akkor rögtön ő lesz kisfarkú pasi vagy beismeritek hogy ő átlagos méretű ti pedig kicsit tágabb puncival rendelkeztek és szimplán nem passzoltok ? Mert most egy pl 12/3 centis pénisz lehet egy normál puncinak is kevés, de mondjuk ha valaki egy 16/4.5 centis péniszt nem érez akkor ott szerintem nem helyes a pasira verni a dolgot és le kis pöcsűzni.
jan. 29. 14:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyik fél sem hibás. Egyszerűen nem passzolnak, ennyi.
jan. 29. 15:29
 12/24 anonim válasza:
17%

17 cm az átlag. Az alatt kicsi

23\N

jan. 29. 15:50
 13/24 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy utolsó na meg nem is csaj
jan. 29. 16:21
 14/24 A kérdező kommentje:
Én csak azt mondom hogy ha egy nő tágabb hüvelyűnő azt elismeri e vagy csak rögtön azt mondja a pasi a kisfarkú és nem ő a tág még ha a pasi átlag méretű is ?
jan. 29. 16:21
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
#5 Csak a legtöbb nő ezt leszarja. Simán találnak akkora farkú pasit, aki elég nekik.
jan. 29. 16:42
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
#14 Dehogy ismerik el. Már itt is meg redditen is írtam iylesmit, hogy ha egy nőnek nem elég a 15-16/4,5 pénisz, ott bizony a nő tág. Erre mindig nekem estek, hogy nincs olyan, hogy tág nő. :D
jan. 29. 16:43
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen 15 majd azt a kevés átlag feletti pasit minden nő megkapja
jan. 29. 17:50
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
Hibás-e valaki ha csak 175 cm magas? Nem hibás (mert nem tehet róla), de nyilvánvalóan nem fog összejönni egy 180 cm magas lánnyal. Helyette összejön egy 160 cm magassal. Pont ugyanígy van az intim méretek vonatkozásában is.
jan. 29. 21:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

18.

Még ez sem biztos.

Unokatesóm 167cm, a barátnője 178cm. 😅

jan. 29. 21:56
 20/24 anonim ***** válasza:
49%
#19 akkor úgymond tud valamit az uncsitesód :)
jan. 29. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!