Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok melyik pózba a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok melyik pózba a legjobb érzés ha belétek élveznek?

Figyelt kérdés
jan. 28. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10!

De láttam már rendes kutyapózt, csak a mai nők sima négykézláb vannak, gerinc egyenes, nincs hajlás benne. Nem úgy mint amut te írtál. Szivesen lennék mögötted ebben a pózban.

jan. 29. 06:46
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

11 és

Mit takar a mai nő ?

Én 31et töltöttem idén nem érzem magam réginek.

Azért nincs hajlás mert nincs bizalom 100%-ig .

Valjuk be azért ez eléggé kiszolgáltatott és enyhén megalázó póz .

jan. 29. 06:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Megalázónak irod a normalis kutyapózt? Szerintem nem az. Ha behatol es te is akarod, akkor nem mindegy hogy rendesen be pucsitasz vagy csak negykezlab vagy? Szerintem aki mogotted van akkor, azert elegge megbizol benne ha mar kutyaban vagy. De ez csak szerintem.

Mai nok! Nem tudnak szexelni, csiilag patrik poz, imadkoznak hogy vege legyen es ennyi szamukra a szex. Legtobbjuk nem is elvezi, csak a pasi miatt teszi.

jan. 29. 06:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyikben sem. Egyrészt nem lehet érezni semmit a spriccelésből, max ha olyan a pasi, hogy meg-megrándul a farka közben vagy ilyesmi, másrészt amúgy sem szeretem ha belém élveznek, mert kellemetlen ahogy utána folyik kifelé.
jan. 29. 07:18
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Az a jó amikor missziónárius pozban rajtam van a párom.

Ahogy közeledik az élvezéshez akkor egyre gyorsabban hevesebben keményebben mozog bennem.

Ahogy fekszik rajtam és közben a nyakamba liheg és mintha mindig mélyebben akarna bennem lenni.

És aztán mélyen van és megfeszülve liheg és élvez belém.

jan. 29. 07:28
 16/16 anonim ***** válasza:
38%
13 hát rohadtul nem mindegy hogy tartod magad kutya pózban
jan. 29. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!