Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen volt életetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen volt életetek legjobb szexuális élménye, és milyen a leglehangolóbb?

Figyelt kérdés
jan. 28. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Kikötözve órákig kényeztetett a partner.

Nem állt fel a pasinak, mert nem voltál elég jó neki...

jan. 28. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb egy egyejszakás kaland volt egy gyönyörű olasz pasival a tengerparton.

A legrosszabb egy oral volt, konkrétan elaludt a partnerem miközben a számban volt…

jan. 28. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

A leglehangolóbb amikor a pasi csak dugni akar szó szerint, amikor te leszopod h alljon neki, de mikor áll felhúzza a gumit, és azt akarja te ülj bele, miközben teged rohadtul fel sem izgatott-hiába vágysz a farkára-amikor ki se nyal, na az baromi gaz.... Amikor ő azt gondolja elég a sikosítós ujjával kicsit felnyúlni és utána ülj bele, majd lovagolj rajta jó sokáig, mert ő hanyatt fekve csak élvezni akar... Aha, persze....

A legjobb, amikor lassan kicsomagol, végig csókolja a testem, kinyal, megujjaz, majd belém hatol a kőkemény farkával, és megdug. Az a legjobb.

jan. 28. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Leglehangolóbb az volt mikor 69be pofámba fingottsk és a számtól elhánytam magam szinte azonnal

A legjobb az olyan volt h utánna azt se tudtam melyik bolygón vagyok és olyan szinten ki ment belőlem az erő hogy percekig feküdtem elpilledve nyugiba

31N

jan. 28. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:

3as oh basszus hogy én hányszor futottam bele ilyenbe

Plusz hozzá tenném h azt hiszi elég az hogy rá köp egy kis nyálas vagy síkosító azt dúr bele

Csak értetlenkedtek eszükbe se jutott hogy fontos egy nőt is felizgatni nem csak hogy nedves legyen de hogy kicsit táguljon lazuljon annyira a hüvely hogy befogadó képes legyen.

Ilyenkor el ment a kedvem és öltözékben kezdtem hogy elmegyek akkor volt h el tudtam menni

De volt hogy annyira bevolt gőzölve a pasi hogy megfogott lenyott leszorított és csak azért is berakta mert az Ő farka áll és akkor is berakja . Sőt még jobban izgatta őket az hogy a Fájdalomra fel sikoltottam vagy sírva fakadtam ...

Nehezen is bízok meg azóta bárkiben is

Nem lett volna gond ezzel a leszorítos fajta dugással ha fel lettem volna izgatva de így pocsék volt

31n

jan. 29. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!