Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen érzés amikor a nadrág tevepatásan simul a testetekre?
Figyelt kérdés
Nem dörzsöl ki? Van köztetek aki direkt így szereti viselni a nadrágot?jan. 28. 10:17
1/12 anonim válasza:
Nem tudom.
Igényesen öltözködök. Bugyit mindig hordok (kivéve szoknya alá, de ott nem látszik a puncim formája).
2/12 anonim válasza:
Pontosan olyan,mint amikor a te farkadra simul pl. egy melegítő. Nem dörzsöli ki,amúgy is van alatta bugyi
4/12 anonim válasza:
Szeretem úgy hordani a leggingset.. Nem dörzsöli ki mert nem csúszik..28N
5/12 anonim válasza:
utolsó és téged nem zavar az, hogy a férfiak megnézik, odanéznek?
mert én mindig megnézem a nadragot ahol a punciba bevág vagy kiadja a formáját
6/12 anonim válasza:
Nem dörzsöl ki mert még ott a bugyi és a betét is.
7/12 A kérdező kommentje:
Második válaszoló! Ebben a melegítős témában nem tudok nyilatkozni mert egyik nadrágom sem olyan amelyik annyira passzentos lenne! Viszont rengeteg nő farmert és szövetnadrágot is tevepatásan visel nem csak az elasztikus nadrágokat. Eddig egyetlen nő ismerősöm mondta ,hogy ha neki nem vág be a nadrág az olyan mintha nem lenne rajta semmi. Ő kiskora óta úgy szokta meg!
jan. 28. 16:28
8/12 anonim válasza:
de én férfiként nem értem ennek a fizikáját kérdező, hogy egy farmer ami azért egy kemény anyag, hogy tud bevágni, felvenni a pina formáját???
nekem ez fura
10/12 anonim válasza:
nem értem a fizikáját, láttam már én is ilyet egyebként undorito és higieniai szempontokbol is rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!