Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bugyi, tanga nélkül nyáron szoktatok az utcan sétálni? Termeszetes szoknya, vagy nadrág van rajtatok. Szőrös vagy csupasz puncival teszitek mindezt?
Figyelt kérdés
jan. 18. 19:44
1/20 anonim válasza:
Szoktam igen.
A puncimat meg úgyis csak a párom nézegeti így nem mindegy, hogy milyen?
4/20 anonim válasza:
Nem szoktam. Nem hiányzik, hogy ha neadjisten vmi baleset ér az utcán, a pucér pitsámat nézegessék a bámészkodók vagy a mentősök. (történt velem hasonló anno, elég is volt 1x)
6/20 anonim válasza:
Nadrág
De csak akkor fordul elő ha az összeset kimostam és el kell szaladni valahova
Egyébként meg nem túl higiénikus
Akár szoknyában vagy nadrágban bugyi nélkül tömegközlekedni
Otthon meztelenül vagy bugyi nélkül lenni egészségesebb
N
10/20 anonim válasza:
Nadrág... azé' nem szeretné senki sem minden nap mosni mert a hüvelyváladék összekeni.
Szoknya... nagyon kevesen, ugyebár néha le is kell ülni, akkor meg a szoknyád kened össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!