Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki meghagyjátok a fanszőrt a farkatok körül ti milyen megfontolásból teszitek?
Figyelt kérdés
Akik borotválják azzal érvelnek, hogy higiénia, kényelem, orál. Mások szerint a szőrös is lehet tiszta, kényelmes (nem vesz el időt a borotválkozás vagy a nyírás) és orálnál se zavaró, hacsak a csaj nem játszik a zacsival. Van, aki sose nyúl hozzá? És hány évesek vagyok?jan. 27. 19:12
11/18 anonim válasza:
Nekem pl. nagyon sok és erős szőrzetem van,nem csak ott,kb. mindenhol.Nyáron zavar,ezért olyankor mindig leborotválom,viszont a jó idő elmúltával hagyom visszanőni.Rendszeres tisztálkodás esetén semmi köze a higiéniához,nem piszkos,nem büdös akkor sem ha nagy a bunda.Tény,hogy nekem jobb,komfortosabb ha le van szedve.
12/18 Rex Hunter válasza:
Én nem szoktam borotválni, mert mikor megtettem akkor szúrós érzés volt ott lenn, dörzsölte a gatya és kicsit piros is lett. Ez pedig nagyon zavaró volt. 40/F
13/18 anonim válasza:
Szerintem mindenképp van benne szexiség, ha egy kis szőr legalább van rajta. Persze ha ápolt. Mivel egy természetes dolog alapból, férfias, a csajoknak valószínűleg általában bejön. Persze ha nem őserdő van lent...
14/18 anonim válasza:
Én csak 21 éves koromban borotváltam le először, addig sosem, csak ollóval igazítottam nagyon picit. Nem tetszett, viszketett, férfiasabbnak tűnt szőrösen. Utána meghagytam megint, teljesen szőrös. Volt jónéhány nőm, senkit sem zavart, többeknek tetszett is. A jelenlegi baràtnőm pedig nem is engedi, hogy levágjam, ezt kijelentette. Ja meg máshol is szörös vagyok, vicces lenne, hogy pont a farkamnál ne legyen. Egyedül a zacsit szoktam néha géppel megnyírni, mert imádom, ha szájjal izgatja.
15/18 anonim válasza:
Nekem 1x leborotválták kórházban . Nagyon nem tetszett. Akkor megfogatam soha nem nyírom. Most jó szőrös
17/18 anonim válasza:
Természetesen szőrös vagyok. Sosem borotváltam. Még egyetlen nőnek sem okozott gondot.
18/18 anonim válasza:
én amint elér egy hosszt leszedem, teljesen vagy borostásra
sztem jól néz ki xd bár fura ilyet mondani erről
a 2 előző bnőm nem panaszkodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!