Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj, hogy nem vállalnék be mindent. Pl anált nem csinálnék. A prosti meg ugye azt hiszem mindent csinál. Ilyen prosti senkinek sem kell.
Ettől elvonatkoztatva sem lennék prosti. Nem tudom, valahogy nem vonz, hogy férfiak maszturbáljanak velem.
Én az vagyok 15 éve. nagyon szeretem. elég sok rétü ez a szakma. tudni kell jól kommunikálni, érteni kell az ember pszihológiáját, ide nem csak dugni kell. a vendégeim 80% beszélgetni is akar. elmondja az otthoni gondokat amiket még a barátainak sem akar kifecsegni.
ez egy nagyon bizalmi munka. vannak hebrencs lányok akik aztan elbulizzák a pénzt és elzüllenek persze.
én nem ez a kategoria vagyok. fegyelemmel csinálom, oda adással egyedül nevelem a fiam igy mondhatom hogy családom tartom ebből fenn.
sokszor ilyenkor feljön a adócsalok ezek a lányok, többségük igen.
De én még hivatalosan is csinálom így tisztességesen adózom is hivatalosan ki van váltva a vállalkozóim erre "egyéb személyi szolgáltatas" a Teáor számok közt a megnevezés. de ez alatt sok tevékenység futhat.
És más vállalkozást is végzek mellette mert van egy egyedi üzketem is amibel ölelés terápiát csinálok (ez erotika mentes). ez lesz majd pár év multva a fő hogy a fiamat ne bántsák miattam ha nagyobb lesz.
#8 ahogy leírtad, korrektnek tűnsz.
7 voltam.
köszi, 9es
igyekszem is az lenni. nagyon vigyázok a hir nevemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!