Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/22 anonim válasza:
Csakis az anyagi helyzetem miatt, meg mivel objektíven nézve van külsőm is hozzá.
22/22 anonim válasza:
7- es! Én nem vagyok prosti, hanem egy mozgássérült férfi vagyok, aki nagyritkán volt már prostival.
Es nem értek egyet veled. Azt mondod egy prostinak manapság mindent vállalnia kell, te ezért nem lennél jó ebben.
Én meg azt látom manapság egy prostinak (de nem szeretem ezt a szót amúgy) egyáltalán nem kell mindent bevállalnia. Mivel túlkínálat van ezen a piacon, manapság azok a lányok sikeresek, akik mások, mint a többi. Akik nem vállalnak be mindent, akik képzettebbek.
Nézd a 8 -as válaszát. Őt is azért választják mert ért a pszichológiához, jól tud kommunikálni.
Csak buta nő vállal be mindent mert ezzel kompenzálja az ész béli hiányait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!