Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lennél prosti?Ha igen milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél prosti?Ha igen milyen megfontolásból?

Figyelt kérdés

febr. 13. 03:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

Több szempont miatt is szívesen prostituálnám magam. Ezzel nem azt mondom, hogy prostivá is válnék. Paradox? Elmagyarázom: Szerintem ez két külön dolog, lényeges különbség az üzletszerűségben* van, tehát hogy a megélhetés alapját képezi a tevékenység, vagy polgári foglalkozása mellett alkalmanként csinálja-e valaki.

Szempontok közül általános a pénzkereset -de nem kizárólagos-. Aki csak a pénzért csinálja, az megerőszakolja magát. Nem csoda ha kiég. Akkor is jól jön egy kis extra, ha valaki nem szűkölködik mert rendes fizetést kap a munkahelyén. Egyéb motivációk, amik engem vonzanak, hogy kíváncsi vagyok, szeretek titkokat őrizni/megtudni. Jó érzés más bizalma, és örömteli ha biztonságban érzi magát velem, le tudja vetkőzni gátlásait. Szívesen okozok örömet, könnyen és jól át tudom érezni milyen például egy finom cirógatás másnak. Gondolom ennek ahhoz van köze, hogy az érintés az igazi szeretetnyelvem. Anyanyelvi szinten, változatosan beszélem 🙃 Amiket írok, talán csak azok értik teljesen, akik tudják milyen érzés meghatódni egy erotikus esemény kapcsán. Ha a vártnál is jobban teljesítek az számomra büszkeség, ha ezzel boldoggá is tehetek valakit az pedig felemelő érzés. Nyilván erre ráerősít az, ha anyagi vonzata is van az elismerésnek. Ezt lehet még fokozni azzal, ha a leendő partnernek megmondom csak addig/azért kérek honoráriumot, ameddig elégedett volt.

Harmincas férfi vagyok, és heteroszexuális.

febr. 13. 09:57
 12/22 anonim ***** válasza:
37%

Tehát anyagi jellegű kár ellen úgymond van biztosíték, de mégsem egy klasszikus becsületkassza.

Szerintem ez így fair

febr. 13. 11:44
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Sok jó nő belevág, nettó 2-3 millió havonta.
febr. 13. 14:14
 14/22 anonim ***** válasza:
40%
az ember pénzért csinálja nem azért mert annyira szereti amit csinál. Ha pénzre van szükséged sok mindent megteszel, főleg ha még egy gyereket is el kell látnod
febr. 13. 14:14
 15/22 anonim ***** válasza:
57%

Nekem sok csaj ismerősöm azért vágott bele, mert nagy szexétvágyuk volt és a pénzt is szerették.

febr. 13. 14:17
 16/22 anonim ***** válasza:
#15 Bár csak nekem is ilyen csaj ismerőseim lennének! Istennők!
febr. 13. 14:19
 17/22 anonim ***** válasza:
40%
Ha nagyon kellene a pénz, és valahogy titokban lehetne tartani, igen
febr. 13. 15:21
 18/22 anonim ***** válasza:
56%
Pár hónapra kipróbálnám tuti , de lehet csak az szól belőlem hogy nem voltam pasival fél éve 😂
febr. 13. 19:47
 19/22 anonim ***** válasza:

Ebben az anyagi helyzetben már néha elgondolkodok rajta. Lassan sírva fakadok, ha elmegyek bevásárolni...

Hát ezért...

34N

febr. 14. 15:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Szeretem a pénzt és a szexet is természetesen.
márc. 26. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!