Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki meghagyjátok a fanszőrt a farkatok körül ti milyen megfontolásból teszitek?
Figyelt kérdés
Akik borotválják azzal érvelnek, hogy higiénia, kényelem, orál. Mások szerint a szőrös is lehet tiszta, kényelmes (nem vesz el időt a borotválkozás vagy a nyírás) és orálnál se zavaró, hacsak a csaj nem játszik a zacsival. Van, aki sose nyúl hozzá? És hány évesek vagyok?jan. 27. 19:12
3/18 anonim válasza:
Azért, hogy ne szúrjon.
Ha nyírnám, szúrna.
Ha természetes, akkor nem szúr.
4/18 anonim válasza:
Szeretem így természetesen, barátnőm is szereti.
6/18 anonim válasza:
utálom ha borotvált a pasi... mindig tiszta piros leszek tőle mert kidörzsöl a borosta
szex közben érzékenyebb az intim terület még egy frissen vágott is szúr
jobb ha természetes esetleg kicsit szépre vágni :)
7/18 anonim válasza:
Eszembe se jutna. Egyszer poénból kipróbáltam, de iszonyat kellemetlen volt. Amúgy meg ha oda nőtt, mi okom lenne eltávolítani? Semmiben sem korlátoz a jelenléte és semmi pluszt nem adna, ha lenyírnám, szóval nem látom értelmét. Ráadásul a feleségem szerint a csupasz pasi kiábrándító és cseppet se férfias. 48/F
8/18 anonim válasza:
Mert jó az úgy ahogy van, eddig még senki sem panaszkodott. Egyszer "reklamált" valaki, hogy majd akkor lesz dugás ha borotválom, de utána mégis kötélnek állt :)
9/18 anonim válasza:
Rövidre van nyírva azért nem csupasz mert szerintem esztétikusan nem nézne/mutatna jól a szőrös has illetve mellkas mellet/alatta lenne 1 csupasz valami de ez a saját meglátásom.
10/18 anonim válasza:
megfontolás xddddddddddddddddddddddddddd
öreg... a fontos döntéseket kel megfontolni nema szőrnyírást :D
nem nyírjuk ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!