Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon aranyos csaj.Járunk tök jó lenne minden de a sex nagyon nem okés. A csaj mikor be nedvesedik nagyon fura szaga van. Olyan kicsit orrfacsaró. Pedig azért bevallom pár barátnőm volt már . Szerintetek?
Figyelt kérdés
Elküldtem nőgyógyhoz azt mondta minden oké. Nem beteg nincs semmi baja elvileg. De én komolyan mondom mikor bepucsít és felcsap az a jellegzetes szag . Elmegy az összes kedvem. Meg orálisan kielégíteni esküszöm gyerekek rémálom. Mit tegyek?tegnap 11:42
2/27 A kérdező kommentje:
Köszi
tegnap 11:52
5/27 A kérdező kommentje:
Megfürdik és utánna is .. imádok orálisan kényeztetni de én tök komolyan mondom hogy nincs jó szaga.. elhiszem hogy valakit ez a dolog nem zavarna. De engem annyira zavar hogy libidóm vele kapcsolatban nulla.
tegnap 12:27
6/27 anonim válasza:
Sajnos szagot nem lehet neten küldeni. Elmenjek megszagoljam, hogy vele van-e baj, vagy csak a te orrod túl érzékeny? :D
7/27 A kérdező kommentje:
Lassan 1 éve megy a dolog. Azt hittem változik jobb irányba vagy nemtom . Mondtam neki ne egyen annyi rossz kaját. Mozogjon.stb de igazából nem érdeklik ezek a dolgok. Molett szóval ő elfogadható magát ami okés meg szupi csak na..
tegnap 12:30
8/27 A kérdező kommentje:
Lehet trollkodni meg beszolni de nemtudom mit csináljak mert amúgy nagyon szeretem.
tegnap 12:31
9/27 anonim válasza:
vannak ilyen lányok én is kifogtam már ilyet de a gond nem betegség hanem 2 oka lehet:
1, hogy sok lány amikor fürdik, mosakszik a hüvelyét nem mossa meg, ki, tehát amikor nedves lesz a hüvelyből a nedvvel kifolyik a büdös mosatlan rész. szagos lesz
2, ha normálisan is mosakodik és mégis rossz a szaga akkor lehet csak a kémia nincs meg köztetek azaz neked büdös a szaga de lehet más férfinak meg nem lenne az
10/27 A kérdező kommentje:
Első értelmes válasz/tapasztalat.köszönöm.
Fürdök vele eggyet megnézem hogy mi történik.
tegnap 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!