Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bir együtt élni valaki a párjával, akinek orrfacsaro izzadsag szaga van?
Figyelt kérdés
Tartós kapcsolatban ezt hogy lehet tolerálni... én öt percig nem bírok egy ilyen mellett lenni. Tudtok erre eszszeru magyarázatot?2020. dec. 29. 21:49
1/9 anonim válasza:
Hát, ha COVID fertőzött akkor nem érzi a szagokat.
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy számára nem büdös.
Lehet nem érzi.
Lehet számára kellemes, vannak ilyen emberek akiknek ez tetszik. (Ez a ritkább, ezért nem számít ez elfogadottnak)
3/9 anonim válasza:
Lehet nem érez szagokat. Ez nem csak covid miatt lehet, más betegség is okoz ilyet, tartósan. Egyik ismerősöm örökre elveszítette a szaglását. A férje kissé büdös, eleve kövér is, mellé igénytelen szóval nagyon poshadt szaga van, nem tudom máshogy mondani. Én két percig nem bírok mellette megmaradni, ismerősömnek pedig fogalma nincs, milyen szagú a kedves férje mert évek óta nem érzi.
4/9 anonim válasza:
Az, hogy mennyire érzed büdösnek valaki testszagát attól függ, hogy mennyire különbözik a génállományotok. Fajfenntartási ösztön, ha nagyon különböző a genomotok akkor sokkal ellenállób gyerekeitek lehetnek, ezért vonzónak érzed a szagát.
Tudom, ez elég undorítón hangzik, de én például imádom a párom izzadtságának a szagát. Ha nagyon meg van izzadva akkor objektíven érzem, hogy erős és büdös, de én magam nem találom büdösnek, sőt inkább finom.
Meg lehet, hogy már megszokta az illető.
5/9 anonim válasza:
Én elküldtem fürdeni, hogy "szaglasz, fürödj meg". Minden alkalommal.
6/9 anonim válasza:
Van, akinek elég gyenge a szaglása. Általában a férfiaké gyengébb, mint a nőké. További szempont még, hogy ha ő is büdös, akkor nem tűnik föl neki.
7/9 anonim válasza:
Sehogy sem lehet tolerálni. A lábszagot sem, a szájszagot sem.
Az ápolatlanság válóok.
8/9 A kérdező kommentje:
De más hogy bírja ki vele évekig? Nem szól neki? Iszonyú erős izzadsag szaga van. Nem hiszem el,hogy nem érzi saját maga is. Az lehetetlen.
2020. dec. 29. 23:42
9/9 anonim válasza:
Te azt érzed orrfacsarónak, hogy eszedbe se jutna beszélni egy emberrel egy konkrét benyomásról. A 2. kérdésedben egy létező személlyel van gond közbe elsőre meg egy feltételezett helyzetről kérdezel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!