Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy bir együtt élni valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bir együtt élni valaki a párjával, akinek orrfacsaro izzadsag szaga van?

Figyelt kérdés
Tartós kapcsolatban ezt hogy lehet tolerálni... én öt percig nem bírok egy ilyen mellett lenni. Tudtok erre eszszeru magyarázatot?
2020. dec. 29. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Hát, ha COVID fertőzött akkor nem érzi a szagokat.
2020. dec. 29. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy számára nem büdös.

Lehet nem érzi.

Lehet számára kellemes, vannak ilyen emberek akiknek ez tetszik. (Ez a ritkább, ezért nem számít ez elfogadottnak)

2020. dec. 29. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Lehet nem érez szagokat. Ez nem csak covid miatt lehet, más betegség is okoz ilyet, tartósan. Egyik ismerősöm örökre elveszítette a szaglását. A férje kissé büdös, eleve kövér is, mellé igénytelen szóval nagyon poshadt szaga van, nem tudom máshogy mondani. Én két percig nem bírok mellette megmaradni, ismerősömnek pedig fogalma nincs, milyen szagú a kedves férje mert évek óta nem érzi.
2020. dec. 29. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Az, hogy mennyire érzed büdösnek valaki testszagát attól függ, hogy mennyire különbözik a génállományotok. Fajfenntartási ösztön, ha nagyon különböző a genomotok akkor sokkal ellenállób gyerekeitek lehetnek, ezért vonzónak érzed a szagát.

Tudom, ez elég undorítón hangzik, de én például imádom a párom izzadtságának a szagát. Ha nagyon meg van izzadva akkor objektíven érzem, hogy erős és büdös, de én magam nem találom büdösnek, sőt inkább finom.

Meg lehet, hogy már megszokta az illető.

2020. dec. 29. 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Én elküldtem fürdeni, hogy "szaglasz, fürödj meg". Minden alkalommal.
2020. dec. 29. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Van, akinek elég gyenge a szaglása. Általában a férfiaké gyengébb, mint a nőké. További szempont még, hogy ha ő is büdös, akkor nem tűnik föl neki.
2020. dec. 29. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

Sehogy sem lehet tolerálni. A lábszagot sem, a szájszagot sem.

Az ápolatlanság válóok.

2020. dec. 29. 22:56
 8/9 A kérdező kommentje:
De más hogy bírja ki vele évekig? Nem szól neki? Iszonyú erős izzadsag szaga van. Nem hiszem el,hogy nem érzi saját maga is. Az lehetetlen.
2020. dec. 29. 23:42
 9/9 anonim válasza:
100%
Te azt érzed orrfacsarónak, hogy eszedbe se jutna beszélni egy emberrel egy konkrét benyomásról. A 2. kérdésedben egy létező személlyel van gond közbe elsőre meg egy feltételezett helyzetről kérdezel.....
2020. dec. 30. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!