Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Leg homokosabb élmény heteroként?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leg homokosabb élmény heteroként?

Figyelt kérdés

Irj kort és nemet is.

És hogy hogy történt

tegnap 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
26%

Fogadásból meg kellett nyalnom egy haver seggét. Az egészben az volt a legrosszabb, hogy ezt a többiek is nézték aztán mindegyik nevetett.

F

tegnap 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"kedves barátom" olyan italt adott nekem amibe beleverte mert azt hitte vicces lesz
tegnap 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer egy gyerekkori barátommal találkoztam, és beültünk egy fancy helyre, ahol kértünk két limonádét. Miközben kortyolgattuk a limcsit, közben megbeszéltük, hogy ez mennyire b.zis.
tegnap 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Kolléganő meleghelyen ünnepelte a születésnapját. Kb 1 percet voltam ott
tegnap 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőimmel részegen többször is smároltunk egymással.

21l

tegnap 19:13
 6/10 anonim válasza:
52%
Majdnem mint a 4.-nél. Meghívtak egy kollégám búcsú bulijára, és nem tudtam, hogy az egy meleg hely, főleg, hogy volt ott egyből 2 smároló csaj a bejáratnál. Aztán bent..., majdnem az asztalra okádtam, és mikor rájöttem, hogy ott még a WC-re sem merek elmenni, eljöttem.
tegnap 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Felelsz vagy merszeztünk ittasan és azt a feladatot kaptam, hogy adjak szájra puszit haveromnak.

F

tegnap 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Full heteróként többször voltam meleg szórakozóhelyen, semmilyen atrocitás nem ért. A melegeknek általában jól működik a "radarja" azonnal leveszik, hogy heteró vagy és nem próbálkoznak be. Viszont oldott, nyitott a hangulat és nagyon jól lehet csajozni :)
tegnap 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Haver szájába lőttem, fiatal voltam, részeg, és kanos.
tegnap 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:

annyira kanos voltam, hogy megengedtem egy srácnak, hogy leszopjon.

Baromi jól csinálta, jó mélytorkosan, nagyot élveztem.

Utána mégis mocskosnak éreztem magam, vagy fél órát álltam a zuhany alatt... De nem állítom, hogy nem engedném meg újra.

ma 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!