Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy fiú egy lány barátjával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú egy lány barátjával veszíti el a szüzességét, akivel a szerelem hiánya ellenére kölcsönösen törődnek egymással, akkor különleges élmény lesz neki?

Figyelt kérdés
Mármint megragad benne az emléke örökre, és jelenteni fog neki valamit, vagy ugyanolyan felejthető lesz, mintha bármilyen random buliból összeszedett csajjal történt volna?

ma 02:31
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Minden eset más: lehet hogy a szerelemből történő tök semmleges lesz és lehet hogy egy idegen emberrel úgy egymásra hangolódtok hogy az örök emlék marad
ma 03:09
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
A fiu beleszeret a lanyba de lany nem erez iranta semmit szoval a fiu csak szarul fogja magat erezni
ma 06:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Hàt ez egy összetett kérdés. Ha megbeszélitek hogy csak szex màs semmi még akkor is előfordulhat hogy annak ellenére valaki mégis beleszeret a màsikba és utána meg jön a koppanás. Akàr a batàtsàgotok is ràmehet. De tényleg kérdés hogy milyen a kapcsolat. Ha ő is pont ugyanazt akarja tényleg csak szex meg te is akkor màzlitok van. Bàr a màsik hogy ha valamelyikőtöknek lesz kokolykapcsolat akkor azek a fiú-làny baràtsàgok amúgy is megszűnnek idővel..
ma 06:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy különleges lesz, lehet, hogy nem.

De csupán attól, hogy valaki szerelmes a párjába, attól a szex még lehet kellemetlen és rossz.

ma 06:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Vannak úgy mond jól működő fiú lány barátságunk ahol bár meg van a vonzalom egymás iránt, de szándékosan lett húzva egy vonal vagy egyik vagy másik vagy mindkét fél által. Aminek több oka lehet. De annyi biztos, hogy ha lefeküdnének azzal minden eddigi megszokott dolog felrúgnának és lehet, hogy az egyik fél sokkal többet kezdene el érezni. Úgy mond ilyenekor beáldozzák a barátságot, Bár lehet hogy utána is ugyan úgy működik majd minden, de lehet hogy nem.
ma 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:

En egy idegennel vesztettem el, es megis nagyon jo erzes volt a szerelem meglete nelkul is, nem felejtettem el. Az en fejemben a szexualitas nem egyenlo a szerelemmel, szoval a szex mukodik szerelem nelkul is, es lehet ugyanugy odafigyelo a partnered.

Szerintem ez az egesz egyenfuggo.

ma 09:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Így van egyénfüggő. Ami az egyiknek természetes, attól lehet hogy a másikat ki lehet kergetni a világból.
ma 10:02
 8/9 Misticboy ***** válasza:
Szerintem egyénenként változik. Én egy osztálytársnőmmel veszítettem el, akivel közel laktunk egymáshoz és gyakran átjártam hozzá. Ő egyke gyerek volt és az anyjával élt. Nyolcadikos korunkban történt meg. Nem jártunk utána, nem lettünk egy pár csak néha sexeltünk. A baratság kesőbb is megmaradt. Meghazasodott, lett egy gyereke. Aztán elvált és ugyan úgy barátok maradtunk.
ma 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy idegennel? Talán prosti volt?
ma 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!