Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyre több pasi szeret szájba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több pasi szeret szájba pisilni..mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Randin is sokan akarják csinálni ezt tapasztalom. Divatból, vagy jó érzés a pasinak a nő szájába üriteni?

tegnap 08:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%
Én pont fordítva szeretném,h a nő pisiljen az én számba!sajnos csak egyszer volt ilyen élményem,de nagyon élveztük mindketten!azóta is ilyen nőt keresek,de reménytelen🙂F
tegnap 10:21
 12/23 Fragments of Fantasy ***** válasza:
79%
Randiztam már pár nővel, de még senkivel nem szerettem volna ezt megtenni. Lehet ez volt a gond.. ?
tegnap 10:26
 13/23 mikeXxX ***** válasza:
0%
3# "Helló Béla vagyok! Az van hogy nagyon kell pisilnem ez most mehetne a szádba?" valahogy így lehetséges 🤣🤣🤣!
tegnap 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
13 nem éppen ez a módja…
tegnap 12:54
 15/23 mikeXxX ***** válasza:
17%
14# Gondolom de nyílván van ilyen is biztosan 🤣!
tegnap 14:54
 16/23 gabor49 ***** válasza:
35%
en azt szeretem ha csajok az en számba pisilnek
ma 04:37
 17/23 Oldfire ***** válasza:
43%

Megérett a világ a pusztulásra.

Amellett ha egy nő tetszik és merev állapotban van a "legény", nem lehet pisilni.

ma 04:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Mert foglalt a budi.
ma 16:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez tényleg igaz. Nekem is mondta már barátom, hogy belepisilne a számba. Én egyből nemet mondtam azóta nem kérte.
ma 17:43
 20/23 anonim ***** válasza:
19es és te belepisilnél neki?
ma 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!