Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex utan azt akarja hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex utan azt akarja hogy hagyjam?

Figyelt kérdés
Baratom neha miutan elelvezett azt akarja hogy par percre hagyjam teljesen beken es osszebujni se akar miutan megtisztitotta magat... Elmagyarazta hogy ez a post nut clarity miatt van es nem miattam... De nekem eleg szwmelyes mert mas ilyet meg nem csinalt velem
tegnapelőtt 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

" azt akarja hogy par percre hagyjam teljesen "

És ezt a pár percet olyan nehéz kivárni?

Én is amikor elélvezek szinte az ájulás határán vagyok és semmi nem kell olyankor, még össze bújni se.

tegnapelőtt 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem kellene ilyen pasi, szerencsére eddig nem is találkoztam hasonlóval. Szex után összebújni az egyik legjobb, legintimebb dolog. :)
tegnapelőtt 21:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Legtobbszor o nem akar hozzambujni de azt mondja egy ido utan h en odabujhatok az kellemes neki
tegnapelőtt 22:46
 14/14 Furfangos Frigyes ***** válasza:
Szörnyű ez a világ! Semmi romantika, közös cigi az ágyban...😢
tegnap 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!