Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vékony csaj is lehet szexi?
Ezalatt most a tényleg vékony lányokat értem. Vagyis akiknek nincs széles csípőjük, pici popsijuk van, vékony combok és karok.
Nekem inkább a picit husisabb lányok jöttek be mindig, de ez nem jelenti azt gondolom, hogy egy törékeny lány ne volna izgató meztelenül.
Van ilyen alkatú nővel tapasztalatod?
Nekem az ilyen csajok a favorit kategóriám.
Egyszerüen nem tudok velük betelni.
Kis cickó, kis popsi, 45-50 kg. Az a plussz extra, ha saláta puncija van, és barna szeme.
🙂
36/F
Vékony az is, akinek nagy a melle és a csípőcsontja széles, nem lapos a segge és nagyok a mellei.
Attól még akár sovány is lehet.
Inkább úgy kellett volna a kérdést feltenni, hogy szexi-e, mikor egy nő úgy sovány, hogy egy kisfiúra hasonlít a testalkata.
Biztos egyébként akad olyan is, akinek az szexi.
Akkor nem vagyunk egyformák. Ilyen külsejű lányra gondoltam a kérdésben, de általában nekem ettől kicsit vaskosabb, formásabb nők jöttek be mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!