Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi manapság a nőideál Magyarországon? Milyen csajokat szeretnek itt a pasik? Milyen testalkatúakat?
És ne azt írja senki válaszul, mindenki mást, változó.
Arra értem, úgy általánosságban, az átlag pasinak itthon, legtöbb pasinak milyen testaljatú nők jönnek be?
Egy külföldi oldalon véletlen láttam, hogy egyes országokban mi az általános nőideál, képpel és jellemzőkkel, van ahol a telt, van ahol a vékony, kíváncsiságból megnéztem a magyar részt, Rubint Réka képét rakták oda, hogy szerintük az az ideál Magyarországon, szálkás nő látható izmokkal.
Én azt vettem észre, hogy a legtöbben a vékony nőket szeretik, (értsd pl. 160 cm 50 kiló, most lehetne magasabb, az arányok miatt írtam így), vagy tényleg a másik típust, a sportos kidolgozott testűt.
Kivételek biztos akadnak, biztos van aki a normál, vagy teltebb, duci nőket szereti, de szerintem kevesebben vannak.
Hallottam olyan sztorit, hogy egy molett magyar hölgyet itthon gyakran szekáltak a súlya miatt, majd elment külföldre ott meg nem győzte levakarni pasikat, olyan jó nőnek találták.
Innen is gondolom, itt nem annyira a telt nőket szeretik.
Persze nem vegzálni akarom egyik tábort se, testszégyeníteni egyik oldalt se fair.
Mint írtam, kíváncsiságból kérdem főleg pasikat, de nők tapasztalatait is, általában milyen nők jönnek be itteni pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!