Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a nőknek túl nagy 20/5-ös dákó?
Figyelt kérdés
Már a 3. hajt el, hogy be nem dugom neki.tegnapelőtt 17:55
11/20 anonim válasza:
Igen. Van akinek befér, de átlag nőnek nagy. Kb úgy képzeljétek, annyian élveznek ilyen nagy méretet nőként, mint amennyi ilyen nagy méretű pasi van.
12/20 anonim válasza:
"Szopják, mint a gép ...."
Ezzel a vastagsággal legfeljebb a makkodat szopogatják.
13/20 anonim válasza:
Az utóbbi időben 2 olyan nővel is voltam,akinek az én valós 17/5 farkam kicsi volt.
Tudom,ez nem nagy méret,na de nem is kicsi.
Az elején még oké volt,de később alig éreztem valamit,főleg hogy tiszta lucsok volt.Egyébként 40-es korosztály,mindegyiknél 3 gyerek.Na csak azért irom ezt,mert náluk meg sem kottyan egy 20/5 farok,nem hogy nagy lenne.
14/20 anonim válasza:
13# nem a farkad kicsi, hanem az agyad.
Nem kellene annyit verni, és akkor élveznéd.
15/20 anonim válasza:
14
Valami rosszat írtam?
13-as voltam
16/20 anonim válasza:
13 ezt szerinted ki veszi be ? Nincs az a nő akinek ez kicsi, csak itt a gyakorin.
17/20 A kérdező kommentje:
Haverom 14 centissel qrt szénné egy 45 éves, 3 gyerekes anyát.
tegnapelőtt 22:13
19/20 anonim válasza:
Nekem pont ez az ideális méret. Imádom a nagyot és tövig belém fér. 30N
20/20 A kérdező kommentje:
#19: golyókig megmártóznék benned.
tegnap 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!