Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik pozencia csökkentő nőknek? Vagy egyéb módszer, ahol el lehet nyomni a vágyat?
A kevés szex nagyon régóta probléma a párommal. Többször volt olyan hónap amikor egyáltalán nem szeretkeztünk. Elvileg nincs vele baj(sem testi,sem lelki),csak épp nem kívánja annyiszor mint mások. Nekem viszont nem elég amit nyújtani tud,és nem is hajlandó megoldani a helyzetet(másképp sem),emiatt újra és újra össze veszünk,ami után enyhe javulás van(akár 3 alkalom/hónap).
Rövid/kevés előjátékkal is célba érek- szóval az sem lehet a problémája H nem tud kielégíteni.
Pár hónapja kialakult nála egy gyomor/bél fájdalom,aminek nem tudják az okát/lehet a stressztől is/ így arra gondoltam Hogy ha nem terhelem az igényeimmel, akkor lehet elmúlik neki.
15 éve vagyunk együtt és ez a probléma kb 12 éve fenn áll,most is csak azért erőltettem volna jobban az együttléteket,mert kb 2 éve mondja H gyereket szeretne....
Gyerek után ekkora alap problémával szét fogtok menni. Egy gyerek nem rózsaszín köd, mint előtte gondolja mindenki. Egy jól működőtt is szétszed hát még ha előtte is kielégítettlen vagy.
Nem fogod elhinni ezt most nekem, de csak írd ki és 4 év múlva olvasd el, amikor már leléptél az apja mellől
Kielégülés, és kielégülés között is lehet/van óriási különbség. Az viszon, hogy ennyire kevés a szex, sokat ront az egészen. Párom is kívánja minden nap. Viszont gyakran előfordul, hogy annyira sikerül neki kielégülni (részben nekem is köszönhetően, részben a körülményeknek), hogy 3-4 napig ha nem kezdeményezek, meg sem említi a dolgot.
47F
Ha gondolod szívesen segítek, és akkor lesz gyerek.
Ő meg boldog lesz.
Azt kell mondjam, akár mennyire is szarul fogalmazták meg az előttem szólók, igazuk van.
Egyrészt ilyen nincsen, hogy libidócsökkentés hogy neked se legyen. A másik pedig, hogy a gyerek után nem hogy jobb lesz a helyzet de rosszabb, mert még kevesebb időtök lesz egymásra.
Sajnos tudom milyen ez. Nálunk is ez évek óta fennálló probléma. Én is azt hittem szeretem annyira, hogy nem csalnám meg, de mégis megtettem. Úgyhogy gondold át még egyszer ezt, hogy belevágtok e vagy sem.
Hát az nagyon nagy baj ha egy hónapig sincs szex.
Ott borzasztó nagy bajok vannak, vagy pedig máshol intézi el.
Ha nem tud szexelni akkor hogy akartok gyereket??
Fogamzásgátló tabletta
Nekem majdnem 0 csökkentette a nemivagyam
Erőssen Libidó romboló
N
És amikor van, akkor minden szuper?
Működik nála minden, ahogy kell?
Hogy lehet, hogy nem akar veled?
Nekem az első gondolatom az volt, hogy szeretője van, veled meg néha lefekszik, hogy ne rinyálj már.
De ez csak akkor lehet opció, ha amúgy egészségügyileg rendben van az úr.
Esetleg sokat maszturbál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!