Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik pozencia csökkentő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik pozencia csökkentő nőknek? Vagy egyéb módszer, ahol el lehet nyomni a vágyat?

Figyelt kérdés

A kevés szex nagyon régóta probléma a párommal. Többször volt olyan hónap amikor egyáltalán nem szeretkeztünk. Elvileg nincs vele baj(sem testi,sem lelki),csak épp nem kívánja annyiszor mint mások. Nekem viszont nem elég amit nyújtani tud,és nem is hajlandó megoldani a helyzetet(másképp sem),emiatt újra és újra össze veszünk,ami után enyhe javulás van(akár 3 alkalom/hónap).

Rövid/kevés előjátékkal is célba érek- szóval az sem lehet a problémája H nem tud kielégíteni.

Pár hónapja kialakult nála egy gyomor/bél fájdalom,aminek nem tudják az okát/lehet a stressztől is/ így arra gondoltam Hogy ha nem terhelem az igényeimmel, akkor lehet elmúlik neki.

15 éve vagyunk együtt és ez a probléma kb 12 éve fenn áll,most is csak azért erőltettem volna jobban az együttléteket,mert kb 2 éve mondja H gyereket szeretne....

2023. aug. 3. 03:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hàt ez minden csak nem párkapcsolat és nem is szerelmes a FFI kb semennyire,ezt kàr erőltetni.
2023. aug. 3. 09:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal, hogy még csak feleségül se vett…
2023. aug. 3. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed és volna kedved egy óra alatt megoldjuk a gyerek kérdést.

Volt már pár nő akinek segítettem

2023. aug. 3. 14:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Amikor együtt vagyunk nagyon nincs okom panaszra, önkielégítést pedig nem végez .

Gondoltam rá én is hogy esetleg szeretője van de azt maximum munkaidőben tudná megoldani mert amúgy az összes idejét itthon tölti.

2023. aug. 3. 14:24
 15/15 A kérdező kommentje:
De, elvett feleségül négy éve 😅
2023. aug. 3. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!