Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen különbségek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen különbségek vannak a fiúk dugási technikái között?

Figyelt kérdés

jan. 23. 10:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"Variálhatjuk a pózókat millióképpen, attól az még egy ki-be mozgás lesz."

Ez nyilvánvaló, mégis van egy ellentmondás a saját tapasztalatom, és aközött, amit írtok. Röviden kifejteném.

Ha a feleségemet megkérdezném, mit szeret bennem az ágyban, olyasmiket írna, mint a #16-os a vad szerető részben (köszi egyébként a választ), azaz szenvedélyt, vadságot, figyelmet stb. A mozgásra meg azt, hogy hát ne legyen se túl ilyen se túl olyan.

Eközben én meg tele tudnék írni egy kisebb füzetet arról, amit megtanultam az évek során arról, hogy ez a "csak ki-be mozgás" mikor, milyen szögben, milyen mélyen, milyen erővel, milyen intenzitással, stb esik neki jobban.

Most vagy az van, hogy erről az egész technika dologról csak én hiszem, hogy számít, neki csak az tetszik, mennyire rá figyelek (és emiatt nem b.szom el), vagy az van, hogy ebből az egészből semmit nem fog fel 😁.

jan. 23. 15:47
 22/23 anonim ***** válasza:
71%

"Variálhatjuk a pózókat millióképpen, attól az még egy ki-be mozgás lesz."

Nem. Mert itt nem arról van szó, hogy kutyapóz, hanem hogy direkt úgy emeli a férfi a csípőjét, hogy ne csak egyenesen, hanem felülről nyomja lefelé a hüvelyfalat. Ahogyan leírtam, hogy a nő is tud játszani a csípőjével. Vagy épp rászorítani a hüvellyel, mindezek nem csak pózok.

De egyébként mit nevezel technikának? Mondhatjuk, hogy a festés az mindenhogyan csak ecsethuzogálás...

jan. 23. 19:19
 23/23 anonim válasza:
48%
Aki azt írta h a matrac harcos.Neki teljesen igaza volt.Amikor a ráhangolódás vágy meg van.Figyeli a férfi a nőt,és adja neki az élvezetet.Szerintem hatalmas ha tudja reagálni.Persze nő a is ne csak feküdjön mint egy tengeri csillag.Adja a jeleket,segítse a férfit ....Aztán ez csak a gyönyör játéka.Mert annyira egymásra vagytok érezve.Figyeled őt,ő téged.Mindenkinek más. Utálom ha valakinek ömlik a nyálla nyaláskor, vagy ha gépiesen tol.Csinálja amit kell,de egy pillanatra sincs velem.A tekintete homály.Ki zökken, le konyul. Itt a múlt is be játszik,vagy az is h át tud e szellemülni, élvezni,figyelni.
jan. 24. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!