Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen különbségek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen különbségek vannak a fiúk dugási technikái között?

Figyelt kérdés

jan. 23. 10:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%

#7 “Mindenki beteszi és mozog.”

Konkrétan igen. Egyetlen lényegi eltérés a tempóban van. Lassú érzéki vagy vad intenzív. Ennyi. Most azt, hogy a szemembe néz-e vagy sem, nem nevezném technikának. Azért a szex nem egy akkora tudomány. Váltogatsz pózokat meg igyekszel jól orálozni, odafigyelve arra, hogy mi jó a partnerednek. Nem egy atomfizika, mondom ezt úgy, hogy évekig felsőkategóriás fizetős lány voltam..:D

jan. 23. 12:13
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
11-es vagyok, én pont ezért nem szoktam érteni ezt a “kicsi a farkam, de jobb a technikám mint egy nagyfarkúnak” dolgot sem, miben jobb? Vagy hogyan? Te is ki-be húzogatod, csak kisebb farokkal. És egy nagyfarkú is tud jól nyalni/figyelmesen szexelni, pl. a párom. Szóval ez nekem mindig érthetetlen indoklás volt.
jan. 23. 12:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is jogos 12-es.
jan. 23. 12:57
 14/23 anonim ***** válasza:
56%

"Pontosan ezeket írtam le az 5-ös válaszomban, azon belül is az első 3 pontban."

Igen, valóban, csak annyira általánosan, mintha azt mondtad volna, hogy van ilyen is, meg olyan is. Szívesen olvasnék olyan backstage információkat, hogy számodra egy érzékien vad szerető, és egy érzéketlen ütvefúró között kukipunci téren mi a különbség.

Mittudomén mindkettő durván nyomja, de az ütvefúró mindig ugyanúgy, a vad szerető meg hangulattól függően váltogatja a stílust. És az is teljesen legitim válasz, hogy az egyetlen különbség a keretezés, mert az egyik csak használ, a másik meg fel akar zabálni, de punciban pont ugyanaz a kettő.

Szintén érdekel, hogy rád melyik, milyen hatással van. A monotonitás jobb, mert arra rá tudsz hangolódni, vagy éppen halál unalmas, épp az a lényeg, hogy együtt táncoltok.

Értem, hogy nem ez a lényeg, de attól még marha érdekes, hogy te mint nő, mit élsz meg. Nekem legalábbis.

jan. 23. 13:17
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Az a kemény ember, akinek dugási technológiája is van.😁😅
jan. 23. 13:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért írtam általánosan 14-es mert szerintem erre kérdésre nem nagyon lehet másképpen válaszolni.

Vagy legalábbis én nem tudtam :)

"Szívesen olvasnék olyan backstage információkat, hogy számodra egy érzékien vad szerető, és egy érzéketlen ütvefúró között kukipunci téren mi a különbség."

A kettő között nőként (legalábbis számomra) óriási a különbség. És ahogy mondod itt a körítésen van a lényeg. Azt akarom érezni, hogy megőrül értem, kellek neki és nem csak ürítésre használ, még ha így is van akkor is.

Míg az egyik megfogja a seggem és lelketlenül dönget hátulról addig a másik (hiába ugyanaz az intenzitás) érzéssel tudja ezt csinálni. Érzem, hogy kíván, vad, szenvedélyes de közben figyel is rám, mint érző lényre. Néha szorosan magához húz, megcsókolja a nyakam, a fülembe súg, belemarkol a hajamba stb.

"Szintén érdekel, hogy rád melyik, milyen hatással van. A monotonitás jobb, mert arra rá tudsz hangolódni, vagy éppen halál unalmas, épp az a lényeg, hogy együtt táncoltok."

Ami az egész aktust illeti, nekem jobb a változatosság. Egyedül orgazmus közeli állapotban szeretem ha megvan ugyanaz a ritmus.

jan. 23. 13:48
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én elég nagy matracművész voltam, és valóban a dugások a ki-be járásról szólnak.

De vannak kivételek.

Még 30 sem voltam, amikor a szél egy 60+ os pasi ágyába fújt.

Szégyen, nem szégyen ott akkor és tőle tudtam meg hogy mi is az igazi szex?!

Mitől volt (sokkal) másabb?

Mert érezte a testemet, mert minden mozdulatomat, vonaglásomat figyelt, és lereagált, mert ha kellet beton volt (és nem csak a farka, hanem a kisugárzása, és ha kellet úgy simogatott mint egy tollpihe. Vele egy menet az minimum egy óra volt. Belém hatolt, és "otthon érezte magát", a testemet mint egy hangszert úgy kezelt (és használt!), nem tudom hogy honnan, de mindig tudta hogy mire van szüksége a testemnek, mitől és hogy lehet még fokozni az élvezet őrületét... Néha jobban belém hatolt a tekintete mint a farka, aztán mg pont fordítva. Az orgazmusom túlvilági volt, fizikálisan már túl volt minden őrületen.

Olyan limitet állított fel amit sem azelőtt, sem azóta egyetlen legény sem volt képes megugrani!

jan. 23. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

"11-es vagyok, én pont ezért nem szoktam érteni ezt a “kicsi a farkam, de jobb a technikám mint egy nagyfarkúnak” dolgot sem, miben jobb?"

Nem feltétlenül. Mert például megemeli a csípőjét, hogy ne egyenesen, hanem kicsit ívelten hatoljon be kutyapózban hátolról, és ezzel nyomja a G-pontot, amit egyenes behatoláskor nem, vagy a női fél nem csak fel-le ugrál lovaglóban, hanem kicsit S-alakban tekergeti a csípőjénél a háta vonalát, és egészen más inger mindkét félnek, stb.

Ez nem csak "ki-be". Ez pontosan az, amit úgy nevezünk: technika.

Ahogy az orál sem csak fel-le fejmozgás. Mélytorok, kidugott nyelv, fejcsavargatás, ha a kéz is szerepet kap, akkor pláne. Hátrahúzva tartott fityma, tőnél fogni, makk alatt fogni, erősen húzogatni, vagy csak lazán, csavargatni közben, stb.

Ugyanez nyalásnál. Ugyanazt a nőt egy pasi képes eljuttatni nyelvvel, egy másik nem. Mert kimozdul a ritmusból, nem a csiklóval törődik, egész nyelvfelületével nyal vagy csak a hegyével, kombinálja ujjazással, vagy sem, ezer módja van.

jan. 23. 14:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem feltétlenül. Mert például megemeli a csípőjét, hogy ne egyenesen, hanem kicsit ívelten hatoljon be kutyapózban hátolról, és ezzel nyomja a G-pontot"

Variálhatjuk a pózókat millióképpen, attól az még egy ki-be mozgás lesz.

jan. 23. 14:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Pontosan 19-es.
jan. 23. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!