Milyen technikai különbségek vannak a Supermoto, Enduro és a Cross motorok közt?
Figyelt kérdés
Először is a mechanikai-technikai dolgokra lennék kiváncsi, annyit én is értek hogy x-et aszfaltra x-t terepre használják,de miért?2012. nov. 17. 23:17
1/3 anonim válasza:
Cross: Csak terepen érdemes használni. A rugó utak hosszúak, ezek a motorok üzemórásak. Bizonyos idő után fel kell újítani a blokkot, a fékekket stb, stb. Forgalomba nem helyezhetőek.
Enduro: Kb. mint a cross, de nem üzemórás, forrgalomba is helyezhető. Közúton is kényelmesen használható, ma megfelelő gumik vannak rajtuk.
Supermoto: Tulajdonképpen ezek átalakított endurok. A lengéscsillapítók keményebbek, gyorsasági motorok kerekei, utcai gumikkal vannak rajtuk. Ezek a motorok csak közútra/pályára alkalmasak, terepre nem. Ezek a motorok a kanyarvadászatról szólnak,na meg a könnyű manőverezhetőségről. Túl gyorsan nem érdemes velük menni, a szélvédelem hiánya miatt. Városba, szerpentinekre ideális.
2/3 anonim válasza:
*ma= ha (telefonról írtam, bocs az esetleges helyesírási hibákért)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi! így már értem az egészet!:)
2012. nov. 17. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!